<

“Сюжетами СТН мене не скомпроментувати”, – селищний голова Благодатного Олександр Топорівський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:44 | 23.09.2016 / Нововолинськ / , , , , /
Перегляди
10
/ коментарів 8

Селищний голова Благодатного Олександр Топорівський дав коментар журналістам “БУГу” щодо свого емоційного виступу на громадських слуханнях, де він розкритикував діяльність нововолинського мера Віктора Сапожнікова.

Очільник селищної ради Благодатного розповів про причини свого невдоволення співпрацею з міським головою Нововолинська та прокоментував сюжет на телеканалі СТН, де було сказано, що очільникам громад, які розглядають питання приєднання до Нововолинська, варто “відійти від законів вуличного спілкування і навчитися вести діалог як посадовці”.

“Накипіло, тому що за 10 місяців роботи вирішувати кожного разу питання вкручування лампочки дзвінком до міського голови – це не той рівень роботи, який ми хочемо бачити. Напевно, на громадських слуханнях я був трошки емоційним, виплеснув все те, що назбиралося до цього часу. Шкода, що не було мера, бо, мабуть, саме він мав би мене вислухати.

Не дуже розумію, що ведучі каналу СТН мають на увазі під висловом “вулична мова”. Може й були якісь емоційні речі, але нецензурні вирази, звісно, не вживалися. Чому такий сюжет? Ми всі прекрасно знаємо, хто є власником згаданого телеканалу і в яких відносинах ця людина з міським головою. Тут можна чітко прослідкувати, чиї інтереси відіграли роль”, – говорить Олександр Топорівський.

Він вважає, що такими сюжетами неможливо скомпроментувати його роботу, тому що селищний голова завжди відкрито спілкується з людьми, відповідає на питання мешканців також в соцмережах.

Основний акцент громадстких слухань, зі слів очільника Благодатного, був поставлений на тому, що міський голова не працює з головами сіл, які знаходяться біля Нововолинська, щодо об’єднання громади.

“У червні він надіслав кілька листів очільникам сільрад, а коли почали до нього звертатися з питаннями, що пропонує міська влада в контексті об’єднання – чіткої  відповіді ніхто не почув.

Об’єднання не робиться для “галочки”, а для того, щоб кожна громада виграла – як сільська, так і міська. Віктор Сапожніков на сьогодні не пояснив, які переваги будуть у разі створення єдиної громади з містом, тому ми висловили з цього приводу власні позиції на слуханнях. Це, очевидно, не подобається Сапожнікову, тому він отакими методами старається нас очорнити. Проте ми працюємо ближче до людей і суніваюся що на ці замовні сюжети буде хтось реагувати”, – підсумував голова.

Також він відзначив, що громада Благодатного бачить об’єднання з Нововолинськом, бо це місто обласного значення і через ряд інших переваг. Проте люди вимагають ефективності і стратегічного підходу збоку нововолинської влади.




коментарів: 8
  1. Додам: всі ми, у тім числі й правоохоронні органи, знаємо, як зі КТ “Львівська жінка” постало КТ ТТІ. Знаємо й хто був першим його директором. Це був небіж міського голови. І рейдерське захоплення підприємства КТ “ЛЖ”. Знаємо, також, для чого це робилося і який приціл мав тоді міський голова В.Сапожніков. Як і відомі статки найбільш наближених і звідки вони у них взялися. Нічого не закінчилося, все тільки розпочинається. І хвалитися своїми зв’язками у Луцьку та Києві, щонайменше нерозумно.

    • Анатолю, ну вставили ви свої три копійки і що? Ви ж точно знаєте ким був колишній володар ДЖ, бо ж товаришували з ним. Невже ви думаєте, що нововолинська громада зможе погодитися на його повернення на екран?

  2. А хлопець робить перші кроки в політиці,безумовно помиляеться,а може стати коли буде робити правильні висновки великою проблемою для верхівки.

    • Візьмемо за приклад Анатоля. Теж саме і в нього було. Робив перші кроки, безумовно помилявся, робив правильні висновки та став великою проблемою (як він думає) для верхівки- і що, з того? Верхівці той Анатоль до одного місця, уваги на його амбіції нуль цілих та нуль десятих.

  3. Анатоль хоче зробити щось хороше,але не знає як,це як людина яка роки займається карате думає що він посягнув всі секрети,але в дійсності вони закриті для нього. Якщо Топорівський буде молодим спритним вожаком,який не пробачає помилки,то він буде притендувати на посаду вожака стаї,як у Кіплінга в Мауглі
    Питання лише в тому як люблять говорити чи по Сеньке шапка,це дуже велике питання.

  4. Ти сам себе компрометуєш своїми діями, словами.
    Прислужник мера – і більше нічого.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер