<

Система електронного голосування в Нововолинській міськраді зламалася: планують закупити нову з планшетами

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:34 | 26.12.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарі 3

Під час попередньої сесії Нововолинської міської ради, 14-го листопада, система електронного голосування дала збій. Перед початком наступного засідання, 24-го грудня, депутатам повідомили, що вона зламалася і голосування проходило вручну.

Міський голова Віктор Сапожніков зазначив, що наступного року будуть закуповувати нову систему для голосування. Депутати будуть голосувати та користуватися планшетами, замість паперових проєктів рішень.

Бажання появи планшетів у міськраді висловлювали і раніше. Як говорив заступник міського голови Андрій Сторонський, на роздруківку проєктів йде багато паперу і відповідно коштів.

Система електронного голосування з планшетами є в депутатів сусіднього Володимира-Волинського. Однак все-одно обранці користуються паперовими проєктами рішеннь.

Через поламану електронну систему депутати голосували підняттям руки. Більшість рішень ухвалювали одностайно, як і зазвичай. Тож проблем із підрахунком не було.

Плутанина вийшла лише при голосуванні рішення про встановлення мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Нововолинська. Нагадаємо, провальним став першочерговий проєкт, а прийняли рішення зі змінами, внесеними депутатом Олегом Приступчуком.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер