<

Святкова програма заходів до Дня Незалежності та Дня міста У Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:40 | 14.08.2018 / Нововолинськ /
Перегляди
55
/ 1 коментар

З нагоди Дня Державного Прапора України (23-го серпня), 27-ї річниці Незалежності України (24-го серпня), 68-ї річниці з дня заснування міста та Дня шахтаря (25-26-го серпня) у Нововолинську відбудеться чимало цікавих заходів.

Програма заходів до серпневих свят вражає різноманітністю, знайдеться розвага на будь-який смак і вік.

24-го серпня на всіх любителів спорту в Нововолинську чекатимуть кубок міста з тенісу, велопробіг та байкер старт-шоу, а після обіду міщани зможуть святкувати день народження України в національному одязі, взявши участь в святковій ході «Я по світу іду в вишиванці».

О 17:00 відбудеться  дитячий конкурс краси і талантів «Українська врода-2018», де крім чарівних діток, можна буде побачити нову колекцію суконь дизайнера Ольги Купрієнко.

Не менш цікавим буде і 25 серпня. З ранку до вечора плануються різноманітні спортивні змагання, зокрема пляжний волейбол та дитячий забіг «Щасливе дитинство». Яскравості додасть розважальна програма з використанням фарб «Холі». Вечірню сцену запаплюватимуть гурти «Цвях», і«Kazka».

Найбільш насиченим на події буде неділя 26-е серпня. Відбудуться і спортивні змагання, і традиційні урочистощі на літній естраді, а саме концертно-розважальна програма «Тобі, рідне місто, натхнення й талант». Всі охочі зможуть проявити свої вокальні здібності о 18:00 в караоке.

Дітки зможуть розважитися, завітавши на свято морозива від ТМ «ЛІМО», а також пострибати на батутах чи випробувати спуск на канатній дорозі.

На десерт нововолинці матимуть змогу посмакувати виступами запальних гуртів «ЛТК», «Цвях», «The Seven», «Медовий полин».

Родзинкою вечора стане виступ популярного українського гурту «Мандри», запрошеними з Києва. «Нас кличе у мандри дорога, грає чарівна струна… У променях сонця ранкових ця пісня для тебе луна.» – співатимуть цього вечора у Нововолинську. Їх пісні неодмінно подарують хороший настрій та залишуть чудову згадку про святкування.

Повний перелік заходів у святковій програмі.




один коментар
  1. Тільки фото програми замалого розміру доволі непросто прочитати! Можливо є фото з кращою якістю ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа