<

Священник з Нововолинська обурився голосуванням в «Дії» щодо Різдва

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:42 | 26.12.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7289
/ коментарів 13

Нововолинський священник Віктор Мартиненко обурився голосуванням в «Дії», про те, коли українці хотіли б відзначати Різдво Христове.

Відео чоловік опублікував на своїй сторінці фейсбуці.

Священник розповів, що, на його думку, рішення з цього питання мають приймати в “релігійному світі”, а не звичайні люди, багато з яких навіть не знають, як реагувати на вітання “Христос народився”.

Нагадаємо, чи потрібно святкувати Різдво по-новому: пояснив з гумором священник з Нововолинська




коментарів: 13
  1. Питання НЕ КОЛИ народився СПАСИТЕЛЬ СВІТУ ? А чому ЙОГО ЗАПОВІДІ не дієві понад 2022 рооки ?
    Тому і “РОЗПИНАЄМО ХРИСТА” з року в рік ! можливо ЗРУЧНО баригам світу ?

    • Звичайно зручно.Почитайте ці коментарі і зрозумієте скільки сміття вкладено в голови наших людей.І все це проплачується з кишень «володарів життя»,яким це вигідно,потоком ллється з
      телевізорів,соціальних мереж.Це інформаційна війна,війна ще жахливіша ніж реальна.В душах вона руйнує все добро,яке було закладене Творцем.Отака зараз ситуація.

  2. Попи зовсім охриніли … Всіма благами , земними користуються , а людям в релігію ніяк , рішення будуть вони самі приймати , самі попи !!! Ви вже наприймали , понароблювали … Іменем церкви , іменем Бога прикриваючись … !!! Не Бог придумав людей , а люди Бога !!!

    • Так їм же іще й пенсію держава буде давати. А з чиїх коштів? Ми платимо в пенсійний фонд, а вони будуть жиріти. І так люд простий кормить їх, то вони іще свого носа в політику пхають. Так, як колись кардинали всюди свою дупу сунули.

  3. Попа можна забрати з московської церкви. Але московську церкву з попа забрати неможливо…

    • Якщо хоче московську церкву, нехай іде до Московії болотної. А чому ми маємо підпорядковуватись кожному священника? Вони ж цього не хочуть робити. То чого ми маємо це робити???. Тай годі про церкву!!! Як на мене, то Бог має бути в наших серцях. А запомогати різного роду “батюшок”, це не для нас. Як в Божому слові пише?! Прийдіть в мій дім і я прийму вас. Накормлю, напою і вложу спати. Загляньте кожному собі в серця, чи панує там такий порядок? О тож бо!!! Але запроданців і колаборантів будемо гнати так з нашої країни, як Ісус гнав торговців із Божого дому, які створили там базар
      Сором такій нечисті і не місце їй на нашій землі.

  4. Голосувааня в дії не впливає на рішення церкви але результати показують відношення населення до католицького Різдва чи православного, табо погляди щодо дотримування григоріанського чт юліансько календаря святкування. Ніхто вам не заборонятиме святкувати різдво 25 грудня, у світі багато релігій і напрямків і голосування не знецінює а показує які погляди у населення, як організовувати вихідні для більшості, а не для тих хто хоче доказувати шо його віра правильна, а решта мільйонів Українців непрвильні

  5. Щось в того священника не так… Він мабуть забув свою роль в релігії. Дуже радий за більшість сучасної молоді…саме молодої,розумної людини,а не “вівці” ,якусь кудись хочуть завести.

  6. Повністю згідна із коментарем Вадима, голосування в Дії це відображення настрою та думки людей… І немає чому тут обурюватись

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа