<

«Світязьким хамом» виявився нововолинський екс-прокурор

Цей запис опубліковано більш як рік тому
06:44 | 6.09.2016 / Нововолинськ, Шацьк /
Перегляди
7
/ коментарів 6

Відпочивальники на озері Світязь, які потрапляли у неприємні інциденти під час прогулянок Грядою, кажуть, що впізнали людину, яку називають “світязьким хамом”.

Про це в Facebook пише активіст Віктор Смолярчук, який і підняв цю тему в ЗМІ, – повідомляє ВАР.

Нагадаємо, наприкінці серпня він потрапив під час відпочинку на озері у неприємний інцидент, під час якого отримував погрози з боку невідомого чоловіка.

Смолярчук повідомив, що цією особою був екс-прокурор Олексій Решетнік. Впізнали його і інші люди, які потрапляли у подібні інциденти з “світязьким хамом”.

“Завтра у Шацьку прийом громадян буде проводити прокурор області, куди спробує потрапити відпочивальниця з Дніпра Неля Йосипівна, яку образила дружина “світязького хама” та кулаками виштовхав за “приватну територію” сам хам. До речі на цій ділянці в лісі є великий мурашник. Наскільки я знаю знищувати мурашники забороняється. То можливо “хам” його так ретельно охороняє?” – написав Смолярчук.

Нагадаємо, Олексій Решетнік очолював прокуратури Луцька, потім працював у прокуратурі області, а з 2012 року керував прокуратурою Нововолинська. Нині не працює в органах прокуратури.




коментарів: 6
  1. валити це бидло на його ж приватній тириторії.хороший мусор – здохлий мусор.

  2. А за які такі зарплати Решетнік побудував хатину у заповідній лісовій зоні?

  3. Згадую як пан Анатоль дуже хвалив прокурора Решетника,який справедливий,порядок наведе. Ащо про нього говорив Луцьк,і які він тут порядки наводив ну просто молодец . А справедливість для прокурора це витримка часом,повірьте час все поставить на свое місце

    • решетник це один з найбільших хабарників прокуратури. Він ще в Володимирі кришував чорні схеми

  4. Да, пам’ятаю, як Бідзюра нахвалював Решетніка, а той Решетнік падлюка, яких мало. Що ж, Ви, Бідзюра, так помиляєтесь у людях? Дивіться, щоб із Сапогом так не вийшло, як з Яником, бо будемо часи Сапога згадувати, як добрі-милі часи…
    Звикло тоє Решетнік, бач, з будки на людей кидатись, і тепер собачої звички не може позбутись,з-за тину гавкає на людей, мерзота.
    Зазвичай, до скаженої собаку доброго дрина чи ломаку беруть…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця