<

Святковий Нововолинськ засяє по-новому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:56 | 21.05.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ коментарі 2

У Нововолинську замінюють освітлювальну апаратуру на опорах. 20-го травня на проспекті Перемоги встановлювали нові конструкції.

Святкову ілюмінацію – світильники та освітлювальну апаратуру придбали за 450 тисяч гривень. Закупівлі відбулися через сайт Прозорро. Стартова ціна була півмільйона гривень.

Зазвичай ілюмінацію вмикають у святкові дні. Місто тепер прикрашатимуть нові конструкції: світильники та освітлювальна арматура: 28 комплектів святкової ілюмінації (перший вид світлова конструкція – Кронштейн), 15 комплектів святкової ілюмінація (другий вид світлова конструкція – Кронштейн), 1 штука святкової ілюмінації (третій вид світлова конструкція – Перетяжка), 1 штука святкової ілюмінації (четвертий вид світлова конструкція – Перетяжка).

Роботи виконує виробниче управління комунального господарства. Як виглядатиме новий святковий вечірній Нововолинськ побачимо згодом.

Зліва на фото на опорі нова ілюмінація, справа – та, що була

Працівники говорять, що можливо старі світильні конструкції будуть розміщувати в інших місцях.

Вечірній Нововолинськ 9-го травня 2019 року




коментарів: 2
  1. Ями полатайте, в місті доріг нема. Парковку біля лікарні розширити треба, там ж повно місця пустує, а машини стають на дорозі. Парк – притон для наркоманів. Відмініть закупівлю і змініть цільове призначення коштів. Чи ви геть дибільні

  2. Назар підтримую Вас! Тільки хай пан Рожелюк подивиться піде на дорогу по якій треба провести хвору людину від нервологічного корпусу в головний корпус на ренген чи мрт .Я пройшла це випробування з покійним чоловіком і відповідно написала рожелюку заяву в 2017 році але щось обіцяної дороги по території медсанчастини в 2018 році не бачила . А ми міняємо світильники по місту А хворі хіба це люди…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа