<

Свавілля газопостачальних компаній: нардеп Гузь закликав Національну комісію навести порядок у сфері енергетики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:41 | 7.10.2021 / Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
1518
/ коментарі 4

Ігор Гузь з трибуни Верховної Ради України закликав Національну комісію, яка здійснює державне регулювання у сфері енергетики, Міненерго та правоохоронні структури навести порядок зі свавіллям газопостачальних компаній.

Депутат розповів, що до нього звертаються сотні людей з Володимира і Нововолинська, які нарікають на свавілля газовиків. Про це йдеться у дописі на фейсбук-сторінці нардепа.

Перша проблема, за словами Ігоря Гузя, у випадку навіть невеликої заборгованості працівники газопостачальних компаній прибувають на територію приватного помешкання; ніби кваліфікують, що є витік газу та перекривають систему газопостачання до оселі.

“Таких випадків сотні. Люди обурені, адже є різні моменти. Сьогодні ковід, у людей немає коштів. При чому, такі “заходи” застосовують навіть тоді, коли заборгованість становить всього 100 чи 200 грн. Це неприпустимі методи знущання над людьми!
Друга проблема – це робота кол-центрів в облгазі. Люди не можуть додзвонитися і отримати відповідь на жодне питання. А дзвонить багато споживачів, бо нарахування, які приходять у платіжках, незрозуміло звідки беруться.
Взагалі відсутня комунікація між надавачем послуг і споживачами. Люди втрачають години і дні, щоб добитися ясності у питанні, за що ж їм потрібно платити. Це – неправильна історія”, – зазначив народний депутат.




коментарів: 4
    • Я не знаю шо там у вас за треш, але я вже давно керую всім через кабінет на сайті 104.ua і подаю собі показники спокійно і без проблем по перших числах. Навіть не знаю шо може бути простіше.

  1. Та напустили б вже повну комору газу, де ці 400+ дармоїдів сидять, то може наші справи хоч вверх пішли б.
    Hє?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер