<

Судитимуть мешканця Нововолинська за вчинення 17 крадіжок та пограбувань

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:10 | 28.08.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
7
/ Коментарі відсутні

Раніше п’ять разів судимий мешканець Нововолинська предстане перед судом судитимуть за скоєння крадіжок і пограбувань на загальну суму близько 75 тисяч гривень.

Нововолинський відділ Володимир-Волинської місцевої прокуратури скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення 31-річним жителем Нововолинська 17 крадіжок та грабежів (ч.ч. 2,3 ст. 185, ч.2 ст. 186 КК України), – інформує прокуратура Волині.

Як уже повідомлялося, п’ять разів судимий до цього молодик, щодо якого до суду скеровано обвинувальний акт в кримінальному провадженні про вчинення ним грабежів, продовжував скоювати злочини, у тому числі й перебуваючи під домашнім арештом.

Із листопада 2019 року по липень 2020 року він тричі грабував перехожих на вулиці, відбираючи у них гроші, мобільні телефони і цінності, шість разів викрадав велосипеди та сім разів проникав у житло й інші приміщення, звідки цупив усе, що міг винести – від ювелірних прикрас та релігійних книг до газонокосарок і автомобільних шин. Ще одного разу зловмисник просто на очах у господині забрав із підвіконня будинку кросівки, які там сохнули.

Усього злочинними діями волинянина який невдовзі постане перед судом, потерпілим заподіяно матеріальної шкоди на понад 75 тисяч гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа