<

Судове засідання у справі щодо відмови міськвиконкому надати відомості на запит Бідзюри не відбулося

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:09 | 27.06.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
7
/ коментарі 3

27-го червня у приміщенні Нововолинського міського суду мало відбутися перше засідання у справі штрафу обласної ДВСПВП за відмову міськвиконкому надати відомості на інформаційний запит Анатолія Бідзюри. Та сторона відповідача на судове засідання так і не з’явилася, подавши напередодні заяву про відкладення розгляду справи.

Нагадаємо, суть позову полягає в тому, що міський виконавчий комітет та мер Віктор Сапожніков не вважають за потрібне сплачувати штраф у сумі 5 100 гривень. Усі суди відбувалися через відмову влади надати дані про виділення комунальних квартир, земельних ділянок і т. д. певним довіреним особам упродовж 11-ти років.

Свою відсутність на судовому засіданні представники відповідача пояснили тим, що повістку отримали за кілька годин до розгляду справи.

Підтримати Анатолія Бідзюру прийшли активісти та небайдужі люди.

“І голова суду, і канцелярія, яка виписує повістки, знали про це. Не така й велика відстань 100 кілометрів. За дві години можна приїхати. На мою думку, це було зроблено спеціально, аби затягнути час і не дати відповіді скільки квартир, будинків отримали прокурори, працівники поліції, чиїсь куми, свати і т. д. Це їм ніяк не допоможе”, – прокоментував ситуацію Анатолій Бідзюра.

Наступне судове засідання відбудеться 8-го серпня о 16:30.




коментарів: 3
  1. Народ має знати куди пішли кошти з податків. І краще б АТОВЦЯМ допомогли з житлом.

  2. Це той “народ”, який вибирає владу, а потім її поплюжить, засмість того, щоб контролювати? До кожного державного посадовця потрібно поставити відеокамери з підключенням до інтернету, щоб запобігти так званій корупції. Бо вони навіть назву “крадій” змінили на “корупціонер”, щоб обійти закон.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця