<

Судове засідання у справі поліцейського, який на блокпосту в Нововолинську на смерть збив людей, перенесли

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:43 | 27.03.2023 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3314
/ Коментарі відсутні

27-го березня у Нововолинську мало відбутись чергове судове засідання у справі колишнього поліцейського, який на блокпосту в Нововолинську збив на смерть двох людей.

Суддя Микола Ушаков, який веде цю справу захворів і пішов на лікарняний, тож засідання довелось скасовувати. На ньому повинні були заслухати потерпілих.

На попередньому слуханні підозрюваний Олег К. давав свідчення, він зазначав, що не знав про блокпост і щоб уникнути зіткнення з автомобілем, який стояв у черзі на перевірку, вирішив його об’їхати праворуч, де збив людей, яких, як він стверджує, не бачив.

Нагадаємо, 27-го липня 2022 року на в’їзді у Нововолинськ сталася смертельна ДТП – автомобіль збив людей. За кермом був поліцейський.

Загинув 40-річний офіцер Ковельського районного управління Ігор Мороз. Без батька залишилось двоє неповнолітніх дітей. Також загинув 20-річний військовий Національної гвардії України, молодший сержант Максим Куць.

Читайте також:

Не знав про блокпост, — обвинувачений у смертельній ДТП в Нововолинську колишній поліцейський дав свідчення в суді.

1-го лютого 2023 року розпочався судовий процес у справі поліцейського, який на блок посту в Нововолинську збив на смерть двох людей.

Займався боксом і навчав дітей: що відомо про 20-річного нацгвардійця, якого у Нововолинську на смерть збив поліцейський.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця