<

Сучасний медіаконтент, виховання екосвідомості та вуличне мистецтво: керівник МЦ «Нові крила» розповів, над якими напрямками працюють

Цей запис опубліковано більш як рік тому
08:12 | 6.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
30
/ коментарі 2

Керівник нововолинського МЦ «Нові крила» Павло Медина розповів, над якими працюють та запросив бажаючих стати частиною команди.

Про це Павло написав на своїй сторінці у фейсбуці.

Студія #PROJECTOR_nv – це місце, де кожен може розвивати себе в плані медіа та створенні якісного та такого потрібного у наш час україномовного контенту. В МЦ розробляють освітню частину, де кожен зможе отримати нові знання в тематиці медіа від запрошених експертів! Та шукають тих, хто має чим поділитися.

В Нових крилах розвивають екосвідомість спільно Diana Popfaluschi та планують створити серію майстеркласів, щоб довести, що бути екосвідомим – не тільки стильно, а й не так важко, як здається. Ще одним пунктом у цьому проєкті є створення стінопису, який дасть поштовх подумати про порятунок світу нами від нас же.

Вуличне мистецтво різне та завжди викликає ті чи інші думки та емоції. В МЦ є бажання поєднати українську літературу, сучасне мистецтво та стіни шахтарського містечка. Також там відкриті й до ваших бачень. Ми хочемо, щоб молоді художники мали можливість перейняти досвід у більш досвідчених.

“Ти хочеш додати себе у якийсь з напрямків? Можливо й у всі? Пиши!”, – йдеться у дописі.




коментарів: 2
    • Значить все правильно, бо в тому і фішка: займатись непонятно чим і говорити непонятно шо – аби тільки заморські гранти давали!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок