<

Створили конкурсну комісію та затвердили її склад: у Нововолинську оберуть керівника міської лікарні

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:15 | 31.12.2020 / Нововолинськ / , , /
Перегляди
42
/ коментарів 5

У Нововолинську оберуть керівника Центральної міської лікарні. Аби вибір очільника медзакладу відбувся чесно і прозоро, в мерії утворили конкурсну комісію з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора КНП «Нововолинська центральна міська лікарня». Це питання розглянули 31-го грудня під час засідання виконавчого комітету.

Начальниця відділу правової роботи Тетяна Антонюк зазначила, що для обрання керівника лікарні потрібно створити конкурсну комісію й затвердити її склад. І вже вона розглядатиме кандидатури усіх претендендентів на посаду головного лікаря й займатиметься організацією та проведенням конкурсу.

Комісія формується з 9 членів й ділиться на три блоки: по три представники від виконкому, трудового колективу, профспілкової та громадських організацій.

Головою конкурсної комісії запропонували призначити заступницю міського голови Вікторію Скриннік. Секретарем – радника міського голови Богдана Шевчука. Також від виконкому до членів комісії делегували керуючу справами виконкому Валентину Степюк.

Трудовий колектив лікарні погодив кандидатури завідувача спеціалізованим відділенням поліклініки Михайла Гаврищука, завідувача терапевтичним відділенням Валентину Їжик та лікаря Івана Пасічника.

Первинна профспілкова організація лікарні запропонували 4 кандидатури: Володимира Середюка, Михайла Новосада, Нелю Бас та Людмилу Кузьму.

Від місцевих громадських організацій надійшло 6 пропозицій щодо включення їхніх кандидатур до членів комісій. Зокрема, від: керівниці ГО «Світ для дітей» Юлії Буденчук, члена ГО «Світ для дітей» Андрія Близнюка, лікаря приватного стоматологічного кабінету «Дантист» Ірини Мартинишин, члена ГО «Центр профілактичної кардіології Волинькард» Ірини Січкарук, члена ГО «Українська академія педіатрії» союз медичних спеціальностей» Ірини Грабовської-Микитюк та керівника ГО «Волинський центр здоров’я» Сергія Новосада.

Однак, Тетяна Антонюк зауважила, що в запропонованих представників громадських організацій немає профільного спрямування.

Члени виконкому визнали, що умов конкурсу потрібно дотримуватися, тому заяви представників громадських організацій не розглянули.

У результаті члени виконавчого комітету більшістю голосів погодили такий склад комісії:

  • Заступниця міського голови Вікторія Скриннік;
  • Радник міського голови Богдан Шевчук;
  • Керуюча справами виконкому Валентина Степюк;
  • Завідувач спеціалізованим відділенням поліклініки Михайло Гаврищук;
  • Завідувач терапевтичним відділенням Валентина Їжик;
  • Лікар Іван Пасічник.
  • А також членів Первинної профспілкової організації лікарні: Володимира Середюка, Михайла Новосада та Людмилу Кузьму.




коментарів: 5
  1. А на нач. відділу правої роботи виконкому ще не оголошували конкурс? Профільне спрямування, кажете… А я можу нагадати свої вам суди з керівниками “зони сапогізму” і надати аудіозаписи, якщо побажаєте слухати, що ви там говорили, захищаючи “господарів” тодішнього життя в нашому місті. І фото\відео теж. Склад конкурсної комісії, затверджений виконкомом Нововолинської міської ради, нормальний і прийнятний. Це я вам кажу – Анатоль Бідзюра. З Богом!

  2. До @Анатоль_ БІДЗЮРА, тримайте руку на пульсі, зберігайте баланс у між здоровою критикою і упередженнями.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер