<

Страйки чи зарплата? Повідомили чи виплатять заборгованість нововолинським шахтарям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:41 | 22.08.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Перед Днем шахтаря нововолинським гірникам виплатять частину заборгованості із заробітної плати. Зранку 23-го серпня кошти надійдуть на рахунки усім працівникам.

Про це інтернет-виданню «БУГ» повідомив генеральний директор ДП “Волиньвугілля” Андрій Пилипюк.

Виплата заборгованості перед професійним святом ще зранку 22-го серпня стояла під питанням. Нагадаємо, на сесії депутати звернулися до президента, прем’єр-міністра та Міністерства вугільної промисловості та енергетики з проханням виплатити зарплату шахтарям. Міський голова Віктор Сапожніков повідомляв, що мав розмову із Пилипюком, який знаходиться в Києві.

Окрім того, “БУГу” повідомляли, що 21-го серпня на шахті “Бужанська” планували акції протестів. Про намір страйкувати був відповідний лист від одного із керівників профспілки.

Як розповіли працівники копальні, на «Бужанській» були проведені збори колективу.

Пообіді журналісти БУГу отримали коментар від гендиректора “Волиньвугілля”, який зазначив, що шахта працює в звичному режимі і вже завтра усі працівники, промислової і непромислової групи, отримають заробітну плату.

“Завезено документи в казначейство, з Міністерства енергетики та вугільної промисловості є підтверження. Враховуючи, що наше казначейство завжди опрацьовує все через добу, завтра о 10-й ранку почнуть зараховувати кошти.

Виплатять заборгованість близько 73 % за червень, залишки травня”, – розповів Пилипюк.

Шахтарям мають виплати заборгованості на суму 11 мільйонів 900 тисяч гривень.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер