<

Страшне болюче МРТ: пухлини в онкохворого Романа Гальчика виросли у два рази

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:18 | 24.05.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Нові курси хіміотерапії та МРТ – пухлини та метастази 3-річного Романа Гальчика виросли в два рази. Родина в пошуках клініки, яка б допомогла у лікуванні. 

Роман Гальчик із Нововолинська далі бореться із онкохворобою, яка прогресує. Злоякісна пухлина головного мозку, постійне лікування та віра в одужання – цим майже 8 місяців живе родина.

Дві операції, хімія та променева терапія– це все переніс хлопчик. На лікуванні Ромчик був у турецькій клініці «Аджібаден» у Стамбулі. Та лікування не дало результатів, біля пухлини з’явилися ще три нових в різних місцях голови. Хлопчик продовжує лікування, а родина в пошуках клініки, яка б могла допомогти. У Німеччині та Іспанії відмовили у лікуванні.

24-го травня Світлана Гальчик у групі в фейсбук  “Гальчик Рома – боротьба за життя” написала, що пропили під наглядом лікарів області хімію та чекають на падіння аналізів. Пухлини Ромчика виросли в два рази, але внутрішні органи – без паталогічних змін. Через три тижні на хлопчика чекає новий курс хімії в таблетках та нове МРТ. 

“Всім привіт, ми продовжуємо боротися, з вашою підтримкою і вірою нам це вдасться.Ми зробили УЗД внутрішніх органів, і в нас радість – все без патологічних змін, печінка не збільшена, тобто там все добре. 
Далі було МРТ, страшне, болюче, але мусимо контролювати. Всі наші пухлини , метастази в голові виросли в два !!!! рази, уявіть, вони вже майже по всій голові.

Ми пропили суху (таблетовану) хімію, чекаємо на падіння аналізів. Пили під наглядом лікарів області, дуже хороші лікарі і люди, лояльно до нас віднеслись і навіть в суботу не відмовили. Пити капсули тяжко трирічній дитині, їх треба по 6 в день, не розкривати, не розжовувати, а так цілими ковтати, щоб не дай Боже відкрилась бо попече все. Але Ромочка справився, ми заробили по кілька сивих волосин (добре, що я світловолоса, не так помітно), поки це пережили.

Рома захворів ларингітом, сильний кашель, соплі, але вже вичухується. Гуляє мало, швидко втомлюється, проситься на руки або в колясочку . 

Ми поки вдома, через три тижні новий курс хімії в таблетках. І нове МРТ. Фото немає, Рома навідріз відмовляється фотографуватись. Тому просто побажаємо всім гарного дня, тільки позитивних думок, і творіть добро, нехай Господь всіх оберігає”, – пише Світлана.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця