<

Стан онкохворого Романа Гальчика погіршився через ріст пухлин

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:23 | 26.06.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

25-го червня, ввечері, мама 3-річного онкохворого Романа Гальчика повідомила, що у хлопчика раптово погіршився стан напередодні вильоту на чергову хіміотерапію в Туреччину. Обстеження показало, що наявні пухлини збільшилися.

26-го червня в обласній клініці у Луцьку хлопчик пройшов обстеження. Мама Ромчика Світлана Гальчик у фейсбук написала про результати. Наявні пухлини ростуть і тиснуть на різні ділянки мозку, цикликаючи блювоту та головні болі.

“По даним КТ пухлини нікуди не ділись, вони всі є, і виросли ще більше. Головні болі в Роми від тиску пухлин на різні ділянки мозку. Зараз вирішують питання зі знеболенням, щоб полегшити його стан. Будемо колоти гормони і протирвотне. Ми лишаємось поки в обласній лікарні до стабілізації стану сина”, – повідомила Світлана.

Нагадаємо, Ромчик долає агресивну форму раку – злоякісну пухлину головного мозку, біля якої виросли ще три. За 9 місяців він переніс дві операції, хімію та променеву терапія. У клініках Німечинни, Іспанії, Італії та Ізраїлю, куди зверталися батьки, хлопчику відмовили у лікуванні. Батьки покладають надії на турецьких лікарів, де хлопчик пройшов курс хімії та перебував вдома, очікуючи черговий блок терапії.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер