<

Стали відомі суми які виділять на реформування вугільної галузі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:08 | 27.02.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Шахтарське питання на слуху, лічені дні для вирішення питання закладення коштів у держбюджет на вугільну галузь. Це питання вчергове підіймалося на сесії міської ради Нововолинська на яку прибув і народний депутат Ігор Гузь.

У понеділок відбулася зустріч у прем’єр міністра України Арсенія Яценюка, перше питання прозвучало від депутатського корпусу із вуст Ігоря Гузя – на жаль, станом на сьогодні державних коштів на підтримку вугільної галузі не було закладено. Депутатська група “Врятуйте вугільну галузь” досить бойова і до неї прислуховуються. Очікуються кошти із МВФ.

За інформацією Верховної Ради, як повідомив Віктор Сапожніков, на реформування вугільної галузі закладається 1,550 млрд. гривень (це разом для із торфнобрикетною галуззю), попередня цифра 1, 340 млрд. гривень, окрім цього 200 млн. гривень закладаються на внесення в статутні фонди і погашення заборгованості по зарплаті, на все міністерство енергетики та вугільної промисловості закладається не розшифрованих близько 2 млн. гривень.

Сесія Верховної Ради відбудеться в понеділок, тому шахтарський мітинг теж переноситься на 2 березня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок