<

Стало відомо про одного із членів конкурсної комісії у “Волиньвугіллі”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 6.07.2015 / Нововолинськ / , /
Перегляди
7
/ 1 коментар

Як вдалось дізнатись журналістам інтернет-видання “БУГ”, у ДП “Волиньвугілля” вже привозять документи на конкурс. Точних прізвищ конкурсантів досі не повідомляють.

Нагадаємо, що у ДП “Волиньвугілля” має відбутись тендер на визначення нового гендиректора ДП “Волиньвугілля”. Точної дати проведення конкурсу ніхто не називає.

Як стало відомо, одним із членів комісії тендеру буде голова Конфедерації вільних профспілок України Михайло Волинець.

Хто займе крісло керівника – поки досі не відомо, а тимчасовим виконувачем обов’язків гендиректора державного підприємства є Федір Богдан.

“Члени Незалежної профспілки повинні знати про те, що відбувається із розкраданням металобрухту та вугілля. Керівники повинні вікрито розповідати про фінансове становище державного підприємства. Ми повинні знати: що від нас вивозиться, і в яких об’ємах. Цю систему буде досить важко реогранізувати. Потрібен ряд конкретних змін,” – прокоментував ситуацію вугільної сфери голова Незалежної профспілки шахти “Бужанська” Богдан Макарчук.

“БУГ”  і надалі слідкуватиме за новинами у “вугільній царині” Нововолинська.




один коментар
  1. Шановні журналісти і редактори Бугу,прошу вас ще зайнятися шахтою 1. ні директора, ні зарплати.. ДОПОМОЖІТЬ!!!!!!!!!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер