<

Стало відомо, коли розпочнуть опалювальний сезон у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:18 | 25.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
5
/ коментарів 8

Враховуючи метерологічний прогноз Українського гідрометерологічного центру, у Нововолинську та селищі Благодатному розпочинається опалювальний сезон 28-го жовтня.

 Відповідне розпорядження підписав 25-го жовтня міський голова Віктор Сапожніков. Контроль за його виконанням покладено на радника міського голови Володимира Рожелюка.

Нагадаємо, 29-го вересня через борги нововолинців із попереднього року опалювальний сезон був під загрозою зриву.

25-го жовтня у Нововолинську заключили договір на постачання газу.

В міській центральній лікарні Нововолинська тепло увімкнули 7-го жовтня.

До слова, у сусідньому Володимирі-Волинському опалювальний сезон розпочнеться на 2 дні пізніше, 30-го жовтня.




коментарів: 8
  1. В кого є вдома автономка тому підпис Сапожнікова дарма не треба. Коли холодно , тоді і включив собі опалення. Коли тепло на вулиці, то виключив. Автономне опалення виходить значно дешевшим і для людей, і для держави. Газ витрачається виключно для опалення помешкання. А Теплоенерго кілометри землі , що над трубами теплотаси, дарма , на дурняка, гріє за рахунок громадян! Червоноград перейшов на автономку, прийшов час і Нововолинську прокидатися і автономку наполегливо вимагати!

  2. А шо, 28-ме жовтня – це та дата, на яку середньодобова температура протягом трьох діб не перевищуватиме 8°С??? Укргідрометцентр так не вважає. Чи, може, для пана мера вони видають інший, персональний, прогноз??? І навіщо, питається, гріти ті ж школи, якщо у дітей канікули? Все це робиться тільки для того, щоб здерти з людей за тих нещасних декілька днів жовтня максимум грошей надавши мінімум послуги. То нехай пан мер разом з Гаврилюком і Рожелюком сам і платить за таке опалення!

    • Вартість опалення (якщо то можно назвати опаленням) в Новіку вища, навіть за київські тарифи! Та дуже бідна людина Гаврилюк мабуть собі думає, що нововолинцям не треба їсти, пити, лікуватися, а за ледь ледь теплі батареї, всі свої гроші , як лохам, перераховувати в теплоенерго Гаврилюка. Людям треба вже проявити свою громадянську позицію та довести заслуженому пенсіонеру Гаврилюку , що він крепко помиляється!!!!

    • Ніхто не гріє ні школи, ні садочки, ні будинки. Про що ви пишете, шановні???? Дуже холодно і волого у приміщеннях, а опалення ще й досі немає!

      • Шановна, опалення ввімкнули по 28-го в обід. Хоча, по закону, мали б не раніше 30-го. А свої нісенітниці Ви пишете 29-го. І якщо у Вас цвіль в квартирі – то у першу чергу через проблеми з вентиляцією та водо/паро ізоляцією в помешканні, а ніяк не через відсутність опалення!

  3. А як на мене то краще щоб взагалі не включали те опалення. Воно дороще ніж золото

  4. На вулиці +20,а наш мер включає опалення давайте з липня по травень хай буде. А головне стадо мовчить всіх все влаштовує

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер