<

Стало відомо, хто розвів хащі біля автостанції у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:18 | 8.06.2016 / Нововолинськ /
Перегляди
8
/ коментарі 3

Активіст «Народного контролю» у Нововолинську Володимир Власюк з’ясував, кому належить земельна ділянка на вулиці Шахтарська 20б, поряд із автостанцією, де розрослися хащі та чагарники.

Так, за порядок на запущеній території відповідальна підприємець Світлана Касьян, яка уже понад дев’ять років користується ділянкою, – про це повідомив виконком Нововолинської міськради на інформаційний запит Володимира Власюка, – повідомляє Народний Контроль Волинь

У 2007 році земельна ділянка була надана підприємцю в оренду. Касьян повинна була зробити реконструкцію колишньої вбиральні під облаштування офісу, платного туалету та прибудови торгівельного павільйону. А у 2013 році їй продали цю ділянку у власність.

«Сьогодні вже маємо 2016 рік, а на земельній ділянці не розпочато навіть елементарного – наведення порядку. Щодо реконструкції або будівництва, то можемо впевнено сказати, що підприємець не збирається нічого робити, а лише вичікує, щоб вигідно її продати», – переконаний Власюк.

Активіст «Народного контролю» обурений, що чиновники закривають очі на територію біля автостанції, яка перетворилася на сміттєзвалище.

«Дев’ять років нововолинці та гості міста спостерігають безлад та жахіття, а от місцеві чиновники закривають на це очі та прикривають земельну ділянку від скарг зі сторони активістів і небайдужих людей», – говорить він.

Тож, Володимир Власюк скерував звернення у держархбудконтроль із вимогою перевірити земельну ділянку на додержання містобудівного законодавства.

Також активіст направив скаргу до виконавчого комітету Нововолинськолї міської ради з вимогою притягнути до адміністративної відповідальності підприємця Касьян через порушення правил благоустрою міста.

13346912_980119472083575_3451025899628492510_n




коментарів: 3
  1. Хащі розвела міська влада на чолі з великим будівельником і господарником Сапожніковим. Адже при передачі у приватну власність такого обєкта розумно складати інвестиційну угоду в якій вказуються терміни виконання робіт і санкції за їх не дотримання. Але цього ніхто не зробив, так само як і по недобудованому садочку на 5 м-ні. А для чого це? Думаю там укладаються не гласні угоди із власною зацікавленістю.

      • Як не причом? Напрягати підприємців, щоб поклали костку біля магазинів то при чом, а тут громадське місце і не чом?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок