<

[Спростування] Крадіжки не було. Знайшлися дорогі навушники діджея на автостанції у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:30 | 26.02.2017 / Нововолинськ / , /
Перегляди
1
/ коментарів 10

Ввечері 25-го лютого о 20:40 у діджея Віталіка (DJ SHAMAN) пропали навушники Technics RP-DJ1211, які коштують близько 5-ти тисяч гривень. Віталій спочатку звинувачував у крадіжці подружню пару, яку підвозив з Володимира-Волинського до Нововолинська.

Віталік пише вконтакті:
Хочу звернутись до подружньої пари яку я підзвозив з Володимира до Нововолинська 25.02.17. о 20.40 вийшли піля заводу СТО, які вкрали в мене наушники Technics rp 1211. Щоб ви реально вглохли!. Як після цьоо можна підбирати пасажирів?

Та як виявилось, навушники ніхто не крав, вони випали на автостанції у Володимирі-Волинському при посадці пасажирів у автомобіль. Небайдужі люди повернули дорогі навушники Віталію.

Діджей вибачився перед подружжям, яких звинувачував у крадіжці:
Прошу все ж таки вибачення цієї подружньої пари котру підвозив. Наушники були втрачені на автостанції. Дякуючи небайдужим людям були повернуті. Дякую. Робіть добро.




коментарів: 10
  1. Продовження історії про поїздку до Нововолинська .
    Прошу все ж таки вибачання цієї подружньої пари котру підвозив. Наушники були втрачені на автостанції.Дякуючи небайдужим людям були повернуті.
    Робіть добро.

  2. “дуже по-українськи”
    спочатку обізвав- потім спростував.
    а люди то вже “вглохли”

    Збираємо гроші на лікування реально вглохшої сімейної пари

  3. Чув його пару разів…не сподобалось немає зовсім смаку…Але нічого може навчиться з часом…Як каже О.Фреймуд :”Не рекомендую”.))

  4. В прощенное воскресенье прокленать людей,очень по христиански.Правда Виталик)

    • ну взагалі це було в суботу,а в неділю я публічно попросив вибачення в усіх великих спільнотах обох міст,ваш коментар на мою думку не доречний.

      • Намою думку, ти хлопче собі ціни не складеш. Дивись, бо не тільки навушники по дорогам
        розгубиш…

  5. а хто ж не помиляється. В наш час кожен з нас зробив би висновкі що це крадіжка. І голвне що людина вибачилась!

  6. Публічно образив і публічно вибачився…Так повинно бути. А міг би тихенько взяти повернуті навушники і промовчати. Відносно прокльонів, то це великий гріх… Люди то не винні, а ті прокльони можуть повернутися до вас… Нікому не бажайте того, чого б не бажали собі. Так що нам всім потрібно думати перш ніж щось сказати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер