<

Справжня осінь завітала у місто: як живе Нововолинськ у дощову погоду

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:17 | 4.10.2022 / Місто буденне, Нововолинськ / /
Перегляди
1094
/ коментарі 4

Із жовтня у Нововолинськ завітала справжня осінь, вересневе сонечко сховало свої теплі промені за похмурі хмари. Декілька днів падав рясний дощ, що змусило мешканців взяти з собою на прогулянку парасольку.

Нововолинці в холодну пору обирають для себе проведення вільного часу за чашкою гарячої кави в комфортному приміщенні улюбленого закладу міста. Та на вуличках все ж зустрічаються люди, які ховаються від зливи, прямуючи до роботи.

Можна помітити, що жителі все ж не відмовляються від велопрогулянок, у такому випадку від дощику їх рятує плащ та теплий одяг. Інші ж, перейшли на більш осіннє вбрання, дівчата обирають стильні пальта, прикрашаючи їх шарфом трендових кольорів. Незамінним аксесуаром осені безумовно завжди буде парасолька.

Вулички міста також не відстають від «тренду», потроху вбираючись у жовто-багряні відтінки. Родзинкою міста є квітучі каштани, що й були взяті за основу для оформлення герба Нововолинська. Мешканці громад охоче збирають плоди дерева, аби заробити кишенькові гроші або виготовити різноманітні вироби для шкільних виставок.

Пропонуємо переглянути осінні світлини від інтернет-видання БУГ та відчути атмосферу міста у холодну, але по своєму красиву пору року.




коментарів: 4
  1. А от якби можна було відкинути нафіг рятівні плащ і теплий одяг, викинути ровера в криницю, забути дома парасолю, а просто сісти у Теслу і сухим добратися куди треба.
    Це було б краще!

  2. Я на віоліті собі купила велосипед для велопрогулянок, але в якості транспорту надаю перевагу авто, особливо в дощову погоду

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер