<

Справа для душі: як сім’я з музичної індустрії відкрила у Нововолинську кав’ярню «MIKA»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:14 | 29.06.2022 / Нововолинськ / /
Перегляди
4940
/ коментарів 5

Подружжя Юлія Муленко та Ігор Кириленко, які у Києві працюють в музичній сфері, через військову агресію росії переїхали у Нововолинськ. Щоб допомогти економіці та не сидіти без діла, вони вирішили відкрити затишну кав’ярню, не маючи при цьому жодного досвіду у цій справі. Попри це, заклад вже став улюбленим місцем нововолинців.

Юлія — концертний директор багатьох українських артистів: Світлани Лободи, Саши Чемерова, також співпрацює із відомими гуртами. У березні в неї з гуртами Бумбокс, The Hardkiss були заплановані концертні тури в Америці, готові візи, квитки, заброньовані готелі. Зі зрозумілих причин їх перенесли на наступний рік.

Народилась Юлія у Нововолинську, але через декілька років переїхала до Києва. В рідне місто Юлія часто приїжджала до бабусі, тут у неї багато рідних та друзів. Після повномасштабного вторгнення росії вона з чоловіком та сином переїхали у Нововолинськ.

“За останні два роки місто дуже змінилось, стало гарнішим, доглянутішим та європейським, привітні мешканці. Але нам з чоловіком не вистачало смачної кави. Ми звикли до 100% арабіки, якої тут не знайшли. Тож виріши одночасно допомогти економіці та відкрити власну справу, де містяни зможуть насолодитися справжньою, смачною кавою. Для цього навіть вивчилась на баристу” – говорить власниця кав’ярні.

Ігор — музикант, саундпродюсер та художній керівник багатьох відомих артистів. У Києві має власну студію. Новий трек для Дантеса він створював саме у кав’ярні.

Чоловік народився та виріс у невеличкому місті в Криму. Тому концепція їхнього закладу – показати, що маленькі міста нічим не гірші за мегаполіси, і тут також можуть бути атмосферні заклади зі смачною кавою та класною музикою, щоб мешканці не хотіли переїжджати.

Він розповідає, що ідея з відкриттям кав’ярні виникла спонтанно, а на реалізацію знадобився місяць. Назвали заклад на честь сина. У їхній новій справі найважливішим є якість продуктів та відношення до клієнта. Тож роблять все з душею.

Юлія зазначила, найважчим було знайти постачальників смачної кави та десертів. Кавові зерна 100% арабіки купують у Львові, по тістечка вони щодня самостійно їздять у Володимир. А круасани, які вони випікають у закладі, щотижня спеціальним автомобілем доставляють з Києва.

“Для нас це не бізнес, а справа для душі, нам дуже подобається те, чим ми займаємось”, – говорить Юлія

Нещодавно у новому закладі власники організували благодійний концерт Саши Чемерова, де менше як за годину для потреб 14 бригади зібрали 3 800 гривень.

Зупинятися на досягнутому подружжя не збирається, у планах відкрити ще декілька кав’ярень третьої хвилі в інших невеличких містах Волині.




коментарів: 5
  1. , без кави можна обійдись. Та й взагалі не бачу логіки відкривати такі заклади зараз. Але ж власники з Києва, відомі, рекламу зробили і Дорофєєва поділилась в сторісі про них . Ну тепер все «звьозди» .

  2. Деякі нововолинці переповнені жовчі, і це жахає.
    Атмосферне місце, прекрасні власники і головне смачна кава)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця