<

Спортсменка з нововолинська візьме участь у міжнародних змаганнях

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:44 | 4.05.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
6
/ коментарі 2

Виконком Федерації легкої атлетики України затвердив склад збірної України з легкої атлетики, яка 13 травня у Луцьку візьме участь в міжнародній матчевій зустрічі серед юніорів Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь.

Про це повідомили у прес-службі ФЛАВО.

Серед 30 атлетів, які захищатимуть честь держави на матчі в Луцьку, є чимало хоч молодих, але дуже відомих спортсменів.

Чи не найбільшою «зірочкою» матчевої зустрічі стане броварчанка Аліна Шух – бронзова медалістка чемпіонаті світу-2015, рекордсменка світу у семиборстві, чемпоінка Європи серед юнаків в Грузії (2016). У січні цього року Аліна встановила новий світовий рекорд з п’ятиборства у приміщенні.

На 400 м та в естафеті 4х100 м змагатиметься Джойс Коба. Вінничанка – учасниця багатьох рейтингових змагань. У 2014 році вона була другою на 200-метрівці Літніх юнацьких Олімпійських ігор у Нанкіні. П`ятою на дорослому чемпіонаті світу в приміщенні у Портленді (2016 р.) в естафеті 4 по 400 метрів, а також п’ятою в естафеті 4 по 400 метрів на юніорському чемпіонаті світу в Бидгощі (2016).

У стрибках із жердиною в Луцьку виступить Владислав Малихін. Він, до слова, у квітні тренувався на «Авангарді» під час збору. Владислав – юнацький рекордсмен України (5,55 м).

У метанні молоту від нашої країни виступить чемпіон Європи серед юнаків (Тбілісі, 2016) Михайло Гаврилюк.

Приємно, що в естафетній жіночій команді 4х100 м бігтиме Марія Сацюк – легкоатлетка із Нововолинська, вихованка тренера Віктора Короля. Марія – неодноразова чемпіонка і призерка чемпіонатів України.

Увесь склад збірної України за цим посиланням.

Нагадаємо, що головна спортивна арена Волині 13 травня прийме Міжнародну матчеву легкоатлетичну зустріч U-20 Україна-Кіпр-Ізраїль-Румунія-Білорусь. Матчева зустріч стане найбільшим міжнародним легкоатлетичним змаганням в Україні у 2017 році. До обласного центру Волині прибуде приблизно 200 спортсменів і тренерів. Торік Луцьк також приймав подібну матчеву зустріч – International Match U-18 Ukraine-Belarus-Turkey.

Стартує міжнародна матчева зустріч 13 травня о 14.00. Найкращі молоді атлети п`яти країн Європи змагатимуться у 30-и видах програми.




коментарів: 2
  1. Марія Сацюк не тільки талановита спортсменка, а й відмінниця, розумниця, активістка в школі! Пишаємося Марічкою і бажаємо їй перемог!!!

  2. Дякую за гарні слова …а також підтримаєм Марію в подальших змаганнях і побільше перемог.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер