<

«Сподіваюся зі зведенням Кроноспану та Епіцентру додаткові надходження до бюджету Нововолинська з’являться», – Сторонський

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:21 | 25.07.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарів 11

У Нововолинську 25-го липня відбулося засідання міськвиконкому. Одним із питань, яке розглянули – підсумки виконання бюджету міста за 1 півріччя 2019 року. Темпами приросту виконання бюджету міська влада не задоволена.

Обсяг бюджету міста за перше півріччя склав 260007,4 тис. гривень. Це менше на 45444,5 тис. гривень, ніж у відповідному періоді минулого року. Проте, як зазначила начальник фінансового управління Галина Бурочук, на це повпливали створення КНП «Нововолинський центр ПМСД» та зміна порядку відшкодування субсиді, – повідомляє Нововолинськ.com.ua.

«Виконання бюджету міста забезпечено на 104,1% до помісячного розпису доходів та на 104,6% до плану з розрахунку 1\365 середньоденних надходжень. По міському бюджету перевиконання 3593,1 тис. гривень, а по селищному – 177,8 тис. гривень. Надходження власних доходів склали 92192,3 тис. гривень, що становить 51,8% до затверджених річних бюджетних призначень з урахуванням змін», – розповіла Бурочук.

Порівняно із відповідним періодом минулого року, доходи загального фонду по бюджету міста збільшились на 18,2 %  або на 14183,7 тис. гривень.

Варто зазначити, що негативний вплив на рівень виконання доходів бюджету міста справляє стан розрахунків з бюджетом платників податків. Податковий борг з платежів з початку року до бюджету міста збільшився на 1497,9 тис. і станом на 1 липня 2019 року становив 14595,7 тис. гривень.

Торкнулися також питання кредиторської заборгованості.

«Загальні обсяги кредиторської заборгованості станом на 1 липня 2019 року по загальному фонду становлять 404,3 тис. гривень, яка в порівнянні з початком року зменшилась на 12207,2 тис. гривень, у зв’язку з незабезпеченістю бюджетними ресурсами фактично нарахованих пільг населенню за рахунок субвенції з державного бюджету», – зазначила начальник фінансового управління.

Як зауважила Бурочук, ефективний рівень виконання бюджету залежить від його наповнення у поєднанні з економним витрачанням бюджетних ресурсів головними розпорядниками.

Наприкінці інформацію про виконання містом бюджету підсумував Андрій Сторонський.

«Виконання на 104% це, безумовно, чудово. Проте, разом із тим темпи приросту виконання бюджету нас не задовільняють, тому я думаю, що нам все ж треба шукати шляхи для збільшення надходження коштів. Я сподіваюся, що із зведенням у місті «Кроноспану» та «Епіцентру» додаткові надходження до бюджету міста з’являться», – наголосив перший заступник міського голови, секретар ради.




коментарів: 11
    • Дуже прикро, що закон про декомунізацію не містить у собі заміну совковських мерів. Тоді б разом з ним і пішли його недо заступники, які як трутні, не приносять взагалі ніякої користі. Крім набивання власних кишень. Надіюся, що це скоро пройде і відповідні органи такі як НАБУ займуться ними.

      • наівняк :) ідеологія “доляр понад усе” – буде змушувати красти любого патріота, бо всі бажають бути в основному тренді суспільства

        • У закон України “Про декомунізацію” потрібно вносити зміни, як і пропонує “Іван”. І передбачити у ньому норму заміни мерів міст, їхніх заступників та інших осіб – колишніх комуняк, які за часи свого правління зберегли і примножили тоталітарні артефакти – символи тоталітарної епохи. Таким, побудованим з дозволу мера В.Сапожнікова у часи незалежності України пам’ятником, в Нововолинську, є стела “2-му Укріпрайону НКВД”, що біля його рідної школи № 1. Із цього все й починається, шановні мої. Комуняку на гілляку!

          • комсомолець, як ви відноситесь до казкового збагачення героїв майдану ? чи це колишні комуняки і комсомольці ?

          • героям 2-го Укріпрайону НКВД слава !

  1. Сторонський – полішук!
    Ну не можу я на його морду лиця без сарказму дивитися :)

  2. Бабло править світом, як і хто може оцінити скільки здоров’я втрачають нововолинці через діяльність кроноспану , за гроші чиновники готові “вбивати” місцевих мешканців .

    • забули додати “в капіталістичному суспільстві”. Всі ми бачили, шо може бути інакше.

  3. Люди не мають чим дихати у Нововолинську А Андрій Сторонський разом з Сапожніков мм все набивають кишки. Може Господь Бог їх накормить і вони подавляться. Як можна дозволити розширення кроноспану коли масове отруєння . Мого сина уже 2 роки з приступами удушення періодично відкачують у лікарні.Лікуємось уже в Луцьку. А ви падлюки сьогодні шукаєте гроші до бюджету винищуєте людей. Це геноцид.Люди вас і ваших дітей проклянуть до 7го коліна. Не боїтесь. Тоді будемо діяти по іншому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер