<

Специфіка купального сезону у Нововолинську

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:26 | 8.07.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

У самий пік купального сезону журналісти “БУГу” вирішили з’ясувати, на скільки придатний для купання єдиний у Нововолинську офіційний пляж.

“Офіційно пляжний сезон на озері поблизу мікрорайону Шахтарського триває з 8-го червня по 31-ше серпня. Перед вікриттям водолази спеціально обстежують акваторію дна. Крім того, під час купального сезону санстанція двічі в місяць бере проби води для перевірки” – зазначає Володимир Левков, майстер дільниці благоустрою Нововолинського ЖКО.

За попереднє літо на озері не було жодного потопельника. У минулі ж роки летальні випадки траплялись. Рятувальники основною причиною трагедій визначають те, що деякі нововолинці полюбляють хильнути чарку оковитої, а опісля скупатись.

Ще одне недопрацювання влади міста – відсутність міліцейського патруля на пляжі. Це одна із причин, чому берег озера так подобається любителям випити. Відпочинкова зона у вечірній час стає просто непридатною для прогулянок – містяни не  впевнені у своїй безпеці.

Сумнівно виглядає і санітарний стан пляжу: навіть попри планові прибирання озеро не можна назвати чистим. Крім того, на березі явно не вистачає піску та обладнаних лежаків. Ще одна деталь, безумовно варта уваги – стан туалету на пляжі. Одним лише зовнішнім виглядом ця споруда відбиває бажання навіть наближатися до нього.

Одразу виникає ряд запитань до міської влади, на кшталт : чому б не окультурити єдину в місті купальну зону? Бо наразі альтернативи цій водоймі у Нововолинську немає, і діти та дорослі зі всього міста змушені рятуватись від спеки у цій непрезентабельній калюжі.

1FUs3DhGOp4_tn
1ncExRi9D9I_tn
B5bNJLd6Wps_tn
cozEz9H09U0_tn
FJAPDyriXdY_tn
qkCOzPnoR5Y_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок