<

“Смотрящих” нововолинських копалень прибрали? Акатов, Вітушко, Болотов пишуть заяви на звільнення з ДП “Волиньвугілля”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:32 | 10.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
3
/ коментарів 10

Працівники “Волиньвугілля”, яких нововолинські гірники-незалежники охрестили “смотрящими”, збираються розраховуватися з роботи. У ДП чекають на заяви про звільнення.

Трьох міністерських ставлеників, директора з економіки та фінансів Болотова, директора з МТП і маркетингу Акатова і заступника генерального директора з фінансових питань Вітушка, гірники підозрюють в участі у справі побиття голови профспілки шахти №1 Анатолія Мухомеджанова.

Нагадаємо, що відразу після інциденту з Мухомеджановим саме ці три працівники ДП “Волиньвугілля” не з’явились на роботі – терміново поїхали в Київ узгоджувати інвестиційні проекти, не забравши навіть документів про відрядження.

«Смотрящі» міністра вдаються до фізичних розправ над лідерами НПГУ, які боролися і продовжують боротися проти закриття шахт у Нововолинську», – написав голова Незалежної профспілки гірників Волинець на своїй сторінці у Фейсбук.

Міністр енергетики Демчишин заявив, що  Акатов, Вітушко та Болотов поки не розраховані, але виведені в резерв і в майбутньому працюватимуть в інституті вугільної промисловості «УКРНДІПРОЕКТ», щоправда, поки не відомо на яких посадах.




коментарів: 10
  1. Нічого більш дурнішого написати не можна було. Повний брєд. Сон рябої кобили.

  2. Яка важна пташка, той Мухамеджанов…. Прям його заказали люди міністра. Ха-ха. Крім болтовні ні про що, від нього нічого не дочекаєшся

  3. Блін виганяли лугандонів, боролися проти смотрящих і гастролерів, дочого тут ваш Мухамеджанов? Завтра буде версія, що його заказав Путін. Незалежники заспокойтесь і не позорьтесь!

  4. Сєпрської, “снєжно-лугандонської” філії Данбасса, в Нововолинську, поменшало. “Русскій мір”, частково і тимчасово, заліг на дно. Проте. Шахтарям поки-що не дійшло, що штаб-квартира цього “міра” знаходиться у мерії. А шкода. Продовжити викорінення донецької босоти, потрібно саме там.

      • Нормальним боком. Це наші люди – українці, росіяни, азербайджанці, білоруси, грузини… А що, обов’язково бути депутатом? Дай-то Боже, щоби нинішні депутати міської ради займали, хоча б 10% таких позицій патріотизму, несприйняття корупції та організованої у нинішній місцевій владній команді, як ваш покірний слуга. Цього немає! І порядку там немає. І не було ніколи. Особливо, у “Батьківщині”. Найперше, нашим депутатам потрібно остаточно визначитися: для чого вони туди йшли? Якщо служити феодальному міському голові та його заступникам – це одне. А якщо виборцям – та хай служать вірою і правдою! На моє переконання, міському голові не потрібно було йти вп’яте на мера. Це була фатальна помилка. Слідуюча спроба, яка не за горами, вигнати його із службового кабінету, може бути вдалою. Ось тоді, може статись, що своїми ногами він звідти не вийде. А увійде, із 2-го поверху, в піке. Народ у нас дурнуватий. І бандючки, яких він так дбайливо пригодовував і готував до імовірного, втечуть у Польщу.

        • Анатолю, в “мери не йдуть”, міських голів вільно обирають виборці, такі як ви. Депутатів всіх рівнів також обирають громадяни. І президента!Про шановного пана Сапожнікова ви те саме кажете років з двадцять, а громада обирає саме його. Чим це пояснити?

          • Я вже вам відповідав декілька разів. І для особливих, мм,.. пеньків, вкотре відповідаю: Ви вважаєте, що 8 із лишком тисяч голосів із загальної кількості виборців міста у 42 000, цілком вистачає для легендарного звання “заслуженого господарника” та “всенародно обраного?”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер