<

Смертельна ДТП у Нововолинську: за кермом був працівник поліції у нетверезому стані [Оновлено]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:09 | 24.11.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
204
/ коментарів 28

24-го листопада близько 19:00 у Нововолинську на вулиці Шахтарській зіткнулися два легкових автомобілі. Один чоловік загинув на місці події. 

Автомобіль марки BMW із номерами на польській реєстрації зіткнувся лоб в лоб із “Ладою”. За словами очевидців, він рухався на великій швидкості та виїхав на зустрічну смугу. За кермом BMW був 23-річний працівник сектору карного розшуку Нововолинського відділу поліції. Чоловік був у стані алкогольного сп’яніння.

Водій “Лади”, 67-річний чоловік, помер на місці.

При зіткненні в BMW спрацювала подушка безпеки, водій застряг між сидіннями. Щоб звільнити чоловіка з авто працювали рятувальники.

Свідки ДТП повідомляють, що в BMW всього було четверо пасажирів. Троє з них втекли з місця події.

Начальник поліції Сергій Галащук повідомив деякі деталі ДТП.

Водій за кермом був у нетверезому стані. У позаробочий час побачив своїх колег та вирішив підвезти. Не справився з керуванням. В результаті аварії водій іномарки отримав незначні тілесні ушкодження. Був госпіталізований швидкою, поки знаходиться в лікарні з переломом ноги.

Поліцейського затримано. Йому буде повідомлено про підозру у вчиненні правопорушення. Прокуратура вирішуватиме питання про обрання запобіжного заходу.

Усі обставини ДТП правоохоронці будуть встановлювати в ході досудовго розслідування.

Трансляція зі сторінки Нововолинського інформаційного порталу в Facebook.

https://www.facebook.com/Novovolinsk/videos/1591308877602272/




коментарів: 28
      • Але факт залишився фактом,
        Без піда..са не обійшлось.
        Нічого немаю проти тих хто на польских бляхах і дружить з головою, але більшість взагалі незнає нащо та голова

  1. Якщо на литовцях то цей *** біля 18:20 вискочив на зустрічну біля сиротинця і муригав фарами мені ніби с*бись автік їде закрити на років 30

  2. Вони гади сьогодні чудили на дорозі.порвати на часті тих уродів. Давно треба закрутити їм гайки їздити.

  3. Колишні гаішники натягували всіх і добре було і погано а при нових поліціянтах один безпредєл.

  4. Слідаки з поліції на цій бмв троє втікло а одного затисло. Водія посадити а пасажирів шо втікли з роботи звільнити та покарати таких слуг закону ненадали навіть допомоги гімнюки.

    • Звільнити за статтей!!! Як поліцейські можуть втекти з місця ДТП??? Всі вони були п’яні!
      Були б тверезі, то мабуть відправили його додому пішком або хтось інший сів би за кермо! І водій би втік, якби ногу не зажало! Таке можливо тільки в нас! От така у нас реформована поліція!!!

  5. А… тоді ясно.
    Свідків немає, спустять на тормозах.
    Експертиза покаже що авто рухалось саме собою, за кермом нікого не було, а шльоцик який застряг в авто-проросто пасажир якого викинуло з заднього сидіння на переденє, бо він так поспішав допомогти іншому учаснику ДТП

  6. На Гаїшників колишніх всяко говорили, но ніхто не думав що ми за ними сумуватимемо, стояли в курчах, зате безпріделу менше було, а то кожна аварія в Нововолинську за участі машин на “поляках”

  7. Цікаво пан Галащук каже- у позаробочий час вирішив підвезти своїх колег. Але на місці аварії їх чомусь не знайшлося. Тобто співробітники поліції втекли з місця ДТП, учасниками якого були. Чудово..

    • Так захотів підвезти. Сама доброта. Чого тоді друзі-копи
      Не зауважили свого побратима шо він нікакой. Виходить для них це норма врезать і єхать.

  8. Мусора, які втекли мають бути притягнені до відповідальності за ненадання допомоги. Хто зна, може б і інший водій вижив. А так виродки тільки про свою шкуру переживали. І краще було б якби мусор-водій BMW сам розбився об бетонну стіну, а не вбив іншу людину.

  9. Люди.цей придурок розігнаася ше від магазину “смак” шо біля автостанціі.Він взагалі не пускав педаль газу навіть коли виіхав на перехресня.Пиндос тупорилий.На палю такого стража порядку!

  10. Яка різниця на яких номерах. А якби він був на Мексиканських номерах , то що ?!

    Головне як керуєш і в якому стані

  11. Я скажу це безпредел. В країні і в новіку. Броблема є і з авто їх тех станом і з виродками які на них ганяють. Знаю багато нормальних людей які їздять на бляхах. Тепер про дтп: бмв була на газу. Після удару палива і масла нємєрєно. Всі курять бичкі кідають. Труп лежить пів дня в машині. Ті копи ходять ветками своїми копають пласмаски на дорозі. “Ти ж влада”. Покажи приклад. Возьми мітлу і прибери. Тепер вам це будуть згадувать усі. Ви гляньте як в Уесей коп копа п’яного закриває. І не домовишся. Бардак.

    • дик там одиниці на зриві бухають а тут 95% і це норма після роботи вмазати, а то і на прикінці, сьогодні він бухой завтра той шо йому зада прикрив… Кругова порука!

  12. “Начальник карного розшуку, його дружина – секретар відділення поліції, двоє оперуповноважених”. Втекти з місця події, ПОЗОРИЩЕ!! Якби не зажало і той би втік! Цю жахливу ДТП люди пам’ятатимуть довго сини аваковські!! Ви не поліція, ви статисти, які викатують бензин, б’ють Тойоти і покривають наркобізнес! Раніше були менти і мусара, зараз одні мусара, які не змогли себе реалізувати. І це все за наші гроші

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця