<

Смертельні травми: У Нововолинську після конфлікту з неповнолітнім атовець потрапив у реанімацію

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:45 | 6.03.2019 / Нововолинськ / , /
Перегляди
4
/ коментарів 45

Уночі з 2-го на 3-те березня між 15-річним хлопцем та чоловіком – учасником АТО, якому близько 40-ка років, стався конфлікт. Останній перебував у важкому стані без свідомості. Згодом стало відомо, що чоловік помер.

До реанімаційного відділення НЦМЛ потерпілий потрапив з тяжкими тілесними ушкодженнями. Відразу не було відомо, хто побив атовця та як все сталося.

У коментарі «БУГу» т.в.о.начальника поліції Нововолинського відділення Сергій Галащук розповів, що співробітниками карного розшуку були проведені оперативно-розшукові заходи, оглянуті камери відеоспостереження, що є на вулицях міста, та встановлено особу.

Тілесні ушкодження наніс неповнолітній. Він попросив у чоловіка цигарку, який відмовив і почав шарпати 15-річного хлопця. Той у свою чергу побив атовця.

«Чоловік, учасник АТО, посварився зі своєю співмешканкою та йшов від неї. Хлопець попросив закурити, стався конфлікт. Будуть проводитися експертизи яким чином чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження: внаслідок падіння чи від удару та вирішуватиметься питання по кваліфікації злочину та притягнення до відповідальності», – зазначив Галащук.

Триває слідство.




коментарів: 45
  1. знаю я одного такого атовця, без бланша під оком його ще ніхто певно не бачив, то й сам його одного разу дивом не от314здив..

    • Правильно було б так:попросив неповнолітній цигарку, а йому в відповідь по голові. Мама не говорила, що курити не можна? Горде гідно, п’яний його шарпнув… Просити сигарети гордість дозволяє… Жаль, що на місці того атовця не був його батько…

    • Правильно було б так:попросив неповнолітній цигарку, а йому в відповідь по голові. Мама не говорила, що курити не можна? Горде гідно, п’яний його Шаранта… Просити сигарети гордість дозволяє… Жаль, що на місці того атовця не був його батько…

  2. Що за мода пішла?Сила є розуму не треба?Чому треба піднімати руку?Бог палкою не б’є!За все відповісте.За цигарку-людина в лікарні!!!Куди ми котимось?

  3. Він спокійний хороший неконфліктний чоловік. Не пишіть того чого незнаєте.

      • Завтра о 18:00 чекаю в районі 8 шахти,де дам тобі зрозуміти,хто воює в АТО !!!

      • Що ви таке говорите?половину міста забрали добровільно примусово!не росказуйте хірні.знаю цього чоловіка особисто(був спокійний т розсудливи)краще промовчіть

      • Цигарку малий просив і швидше за все це був привід для конфлікту. А постраждалий в дуже важкому стані – при смерті. То що шкодувати “малого” шоб йому строк не впаяли навіть умовно? До речі якщр ви натякаєте що це якийсь буйний алкаш то це не так це молодий 37 років чоловік що порсварився з жінкою і йшов на зустріч з товаришем.

  4. Цікаво це по відео з камер було видно що підліток цигарку просив.Брєд…А в наш час винен в основному той хто не може розповісти як було насправді.Дивно взагалі, що роздивились по камерах,що був якийсь конфлікт,бо могло бути і по іншому:йшов,впав,вдарився,реанімація…Дай боже прийти до тями постраждалому і здоров’я йому.

    • А у нас такі камери-все показали і розповіли Галащуку як до чемного підлітка пристав злий, п’яний атовець з танком в кишені і з страшним виразом обличчя почав відмовляти дати цигарку… Бідні діти, а могли і вуха без курива попухнути…якби таке трапилось в далекі 70-і то те гівно малолітнє вже було б в реанімації в кращому випадку… А камери класні, навіть матюки самі запікали.

  5. ці малі взагалі обнагліли, це ж не перше побття дорослої людини. Старий трюк – попросити сигарету, щоб тільки розпочати бійку. Страно тільки що один 15річний, завжди їх кілька.

  6. Ця людина більш адекватніша за більшість нововолинців, те що пише видання зі слів це все брєд, людину покалічили, дай Бог щоб видужав, а тому хто це зробив не де дай Бог пережити те саме

    • А з чого має писати видання, якщо воно не було свідком події? Якщо ви маєте що додати,з радістю вислухаємо подробиці інциденту.

  7. У вас буде закурити? Я не курю, я боксер вчора вам пояснював. Вибачте не впізнав вас око заплило.

  8. Чи будуть нововолинськи атошники проводити “виховну” роботу із сцикуном який покалічив їхнього бойового побратима?

  9. Ті малолеткі уже обнагліли що хочете і роблять я міліція нічого не робить

  10. Яка виховна робота???? То ж в статті сказано, що особу встановлено. Буде розслідування, суд.

  11. Ви дурні яка нормальна дитина о другій годині ночі буде шлятися містом ,а цей чоловік помер ,таку гниду тільки посадити ,людина захищала його сон

  12. Прихвосні ви всі.Я особисто знав цю людину такого як він годі було б і шукати.Це розумна і добропорядна людина.ви по другу сторону екрана можете кидати плюгаві свої коментарі. незнаючи про нього нічого.На превеликий жаль цього хлопця вже немає в живих. Він не атовець як ви виражаєтесь а гордість України який захищав ваші зади і якесь недолуге щеня яке не має людяного виховання в 3 год ночі в 15 років не вірю що був сам.Як правило гоп стопщики і тепер в нашій гуманній країні цей вбивця відбудеться легким переляком а життя не повернеш. На превеликий жаль мого друга нема. Нехай спочиває з миром.а вбивці справедливості від Бога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок