<

Смертельна аварія в Литовежі: загинуло троє людей [ОНОВЛЕНО]

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:53 | 30.10.2019 / Нововолинськ / /
Перегляди
52
/ 1 коментар

29-го жовтня, близько 19:00 на трасі Р-15 Ковель-Жовква біля села Литовеж Іваничівського району сталась смертельна ДТП. Загинуло троє людей.

ДТП трапилася на перехресті доріг: зіткнулись ВАЗ 2109 синього кольору та вантажний автомобіль Scania, – повідомляє NVip.

Як зазначили згодом волинські поліцейські, за кермом легковика ВАЗ 2109 перебував 43-річний житель Нововолинська. Попередньо встановлено, що водій, який рухався по дорозі із села Заболотці, не надав перевагу у русі та зіткнувся із вантажівкою Scania, під керуванням 34-річного жителя Іваничівського району, яка рухалася по головній дорозі у напрямку міста Червоноград Львівської області. 

У результаті зіткнення водій та двоє пасажирів легковика, 45 та 29 років, загинули на місці. Легковик перетворився на купу брухту.

За попередньою інформацією, загиблі з Нововолинська та з Литовежа.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває. 




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер