<

Скільки нововолинці заплатять за теплопостачання у квітні?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:15 | 24.04.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

На календарі кінець квітня, за вікном плюсова температура, а у наших оселях ще й досі теплі батареї.

Як відомо, Кабінет міністрів продовжив на місяць опалювальний період до 30 квітня. Такі нововведення викликали численні невдоволення з боку громадян, мовляв, доведеться платити за тепло, яке фактично не надаватиметься. Раніше голова Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, Дмитро Вовк повідомив, що такі зміни означатимуть не здійснення саме опалення, а лиш продовження дії пільгової ціни для населення. При температурі більше 8 градусів тепла протягом трьох днів теплокомуненерго повинно припинити подачу теплоносія споживачам, – повідомляє сайт Нововолинськ.

У «Нововолинськтеплокомуненерго» зазначили , що працювали і працюють  у відповідності до температурного режиму, та повідомили, що уже завтра очікують отримати розпорядження міського голови про припинення опалювального сезону.

Згідно рішення комісії, тариф на опалювальний період був встановлений у розмірі 12 грн. 25 коп. за м2, відповідно за одну гігакалорію 402грн. 78 коп. на сезон. Проте, зважаючи на теплу зиму, тариф коригували, починаючи з жовтня, така ж ситуація очікується в квітні.

Тому сума оплати за теплопостачання у цьому місяці ще не зміниться, а от в травні прогнозують збільшення тарифів на 40%, більш конкретно можна буде сказати лише після встановлення остаточної вартості газу для населення.

Порівняно з минулим роком у «Нововолинськтеплокомуненерго» збільшилась дебіторська заборгованість на 3 млн гривень, тобто населення почало боргувати більше, загальна сума становить 15 млн., з них 9 млн заборгували споживачі. Керівництво підприємства просить нововолинців погасити борги до початку наступного опалювального сезону.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер