<

Скандальні збори новолинських гірників. Нові деталі у справі Мухомеджанова

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:50 | 4.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
398
/ коментарів 8

3-го лютого керівництво “Волиньвугілля”, голови профспілок, громадські активісти у присутності представників правоохоронних органів провели збори біля ДП. Головна тема занепокоєних гірників – побиття профспілкового лідера Анатолія Мухомеджанова “правосєком” Сенсеєм.

На думку голів профспілок, факт побиття Мухомеджанова – не просто випадковість, а пряме залякування активних шахтарів, які перейшли дорогу “смотрящим” міністра Демчишина. Не є випадковістю і те, що три міністерських ставленика, директор з економіки та фінансів Болотов, директор з МТП і маркетингу Акатов і заступник генерального директора з фінансових питань Вітушко, після інциденту втекли з роботи в Київ, буцімто, узгоджувати інвестиційні проекти. Працівники ДП так спішили, що навіть не дочекались посвідчень про відрядження. Збори на “Волиньвугіллі” проводили без них.

Цікаво, що провідний інженер з питань запобігання та виявлення корупції Сергій Іллюхін також екстренно написав заяву на дводенну відпустку.

На зборах прозвучала думка про відсторонення “смотрящих” від посадових обов’язків, адже під їхнім керівництвом руйнується вугільна галузь Волині.

Василь Гура, голова профспілки вугільного підприємства №9, напряму запитав у начальника юрвідділу “Волиньвугілля” Порплиці про документи, які той в робочий час надавав колишньому директору першої шахти Онопрієнку. Відповіді однозначної ніхто з гірників так і не почув.

Розбираючи деталі конфлікту, виявилось, що людей в камуфляжах було семеро. Начальник охорони шахти №1 розповів, що не раз бачив “правосєків” на підприємстві за “перекусом” в їдальні або в кабінеті директора. Те, що Шостак вже знайомий з цими хлопцями, говорить і той факт, що керівник вугільного підприємства не захотів викликати поліцію після побиття Мухомеджанова, яке відбулося на його очах і сказав, що розбереться сам. Не дивно, що і наляканий лідер профспілки шахти №1 не відразу захотів подавати заяву в правоохоронні органи. Лише при огляді в медустанові при втручанні лікарів зважився на це.

Начальник охорони після того, як “Правий сектор” зайшов в кабінет директора, звернувся в СБУ.

Присутній на зборах начальник поліції Мархальчук аргументує: на Фафлея відкриті й інші кримінальні провадження. Тому правоохоронці всі зафіксовані правопорушення зіб’ють в одне і будуть розбиратися.

“Ітак ітог сьогоднішнього дня. Відкрита кримінальна справа за ст. 125 ч.1 завдання легких тілесних ушкоджень. Розпирає мене сказати слідуюче( бив,бью,битиму,а небуде доходити той стрилятиму любого неадекватного дятла,котрий думає що може безкарно розкривати свою пагану пасть в мою сторону,сторону мого побратима,або любої незахищеної людини! Небійтесь відстоювати свої інтереси,непрогибайтесь ні перед ким,ми всі одинакові,безсмертних нема! Якщо аргументи всі приведені,і чувак не в адекваті,після хорошої п…ліни він стає шовковой. Правда потім весь його попередній воінський пил переростає в скуління та написання заяв. А чим ти дятел думав перед тим… І повірте як ніхто розумію що на всіх знайдеться управа,та нажаль невсі йдуть до кінця. Слава Україні!!!”, – пише Фафлей у Фейсбуці.

Анатолій Мухомеджанов перебуває на стаціонарному лікуванні у Нововолинській міській лікарні.  Відомості про побиття внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Посвідчення про відрядження залишені в ДП “Волиньвугілля”:

Image00003
Image00002
Image00001




коментарів: 8
  1. Люди добрі!Та ви подивіться на їхні морди,вони всі там в ДП позажиралися.Гнати треба всіх поголовно ,бо вони скоти нас шахтарів за рабів мають і не про розвиток вугільноїгалузі вони думають,а про свої кишені і пики,які тріщать по швах.Не за тих ПС береться!!!!!

  2. Оце я розумію позиція шахтарів. Правильно, давно пора виганяти лугандонських гастролерів. Вже в себе професіонали навели порядок тепер приїхали донас наводити, нах…р додому відвойовувати свої домівки, ато виходить наші хлопці відвойовують їхні домівки, а вони тут всідаються в мягкенькі крісла керувати. Тибач генералом хоче бути, вчора закликав Путіна ввести войська, а сьогодні приїхав на Волинь розкрадати шахти. Гнати в шию з Нововолинська!

  3. “бив,бью,битиму,а небуде доходити той стрилятиму любого неадекватного дятла…” – Ким цей Фафлей себе возомнив, чому він вважає що може вершити правосуддя. Не доведи Господи щоб такі хами стали панами.

  4. До чого тут Мухамеджанов?! Вийшли проти Луганських. Ще раз, проти Луганських, але ніяк не за Богдана і ні за якого Мухамеджанова!!!! Гнати: Богдана – на пенсію, а Мухамеджанова допомагати господарювати на ШАХТУ №1! А ми самі розберемося!!! З яких пір з фінгалом лікують на стаціонарі? Роблять з шахтарів дурнів!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер