<

Сімейні теми обговорювали в Нововолинську на ток шоу “Батьки і діти”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 28.02.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
4
/ коментарі 3

25-го лютого у Нововолинську відбулося ток шоу “Батьки і діти”. Організували цей захід учасники дитячого клубу “Суперкниги” та Християнська церква. Присутні глядачі разом із експертами обговорили актуальні сімейні проблеми, зокрема, виховння дітей в умовах сучасного світу.

Клуб “Суперкниги” зацікавлений в тому, щоб нововолинські діти корисно проводили дозвілля, менше часу приділяли комп’ютеру. З цією метою клуб регулярно влаштовує подібні заходи, де сім’ї активно відпочивають, спілкуються та дарують один одному радість.

До ток шоу “Батьки і діти” долучилася психолог Олена Кочарок, протоієрей Низькиницького Успенського монастиря Максим Хоменко, пастори Протистанських церков міста Львова та Червонограда, а також виконавчий директор фонду Ігоря Гузя “Прибужжя” Борис Карпус. Запрошеним гостям сподобалася програма даного заходу, вони радо братимуть участь в іних обговореннях.

Провів ток шоу очільник клубу “Суперкниги” Роман Красинський, за його ініціативи і відбулося це дійство. Він розповів, що обговорення сімейних тем будуть надалі продовжувати. Згодом влаштують ток шоу тільки з батьками, поспілкуються на “гострі” теми. Окремо увагу приділятимуть дітям, адже їхня думка дуже вагома.

Отож, усі присутні мали змогу висловитися, поділитися досвідом, щиро посміятися. Тема шоу корисна та актуальна, тому батьки і діти уважно слухали поради експертів.

Пропонуємо читачам відео з ток шоу “Батьки і діти”.




коментарів: 3

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа