<

Шукаємо всі способи, щоб школи працювали хоча б в змішаному режимі, — начальник управління освіти Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 23.06.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
962
/ 1 коментар

Начальник управління освіти Нововолинська Сергій Мороз розповів про освітній процес у школах громади з нового навчального року.

Нагадаємо, у Міністерстві освіти заявили, що навчання у школах в безпечних регіонах з 1-го вересня відновиться в очному режимі.

Проте про готовність школи до навчання у звичному форматі офлайн буде приймати безпосередньо місцева влада, виходячи з готовності закладу – тобто наявності надійного укриття, де можуть сховатися всі учасники освітнього процесу під час повітряної тривоги.

Начальник Нововолинського управління освіти Сергій Мороз розповів БУГу, що наразі проводять огляд укриттів та вивчають ситуацію в школах міста. У серпні точно буде відомо скільки шкіл працюватимуть в очному режимі, скільки в онлайн чи змішаному режимі. Також розглядатимуть питання навчання у дві зміни.

“Ми шукаємо всі способи, щоб школи працювали хоча б в змішаному режимі, або у дві зміни та щоб діти ходили до школи”, – сказав Мороз.

Для підготовки та облаштування укриттів у школах з бюджету громади були виділені кошти.




один коментар
  1. Шановна владо! Зверніть увагу на 1 та 4 ліцей! Перемістіть центри одягу для ВПО та гуманітарної допомоги в інші приміщення. Дітям цих ліцеїв обов’язково вчитися очно !!!!( Як і всіх інших).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер