<

Шукають сім’ю для півторарічної Оленки з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:11 | 6.05.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
20
/ коментарів 7

Для півторарічної Оленки з Нововолинська, яка офіційно позбавлена батьківського піклування, шукають батьків.

Про це інформують на сайті Нововолинської міської ради.

Зазначають, що на сьогодні дівчинка знаходиться у державному дитячому закладі, має статус дитини, позбавленої батьківського піклування, та перебуває на обліку дітей, що підлягають усиновленню, в службі у справах дітей виконавчого комітету Нововолинської міської ради. Їй лише півтора року. Малечі дуже потрібні люблячі та турботливі мама і тато, які радітимуть успіхам своєї донечки.

Порядок та процедура усиновлення регулюється Порядком провадження діяльності з усиновлення та здійснення нагляду за дотриманням прав усиновлених дітей, затвердженим Постановою Кабінету Міністрів України № 905 від 08.10.2008.

Для отримання більш детальної інформації  просять звертатись в службу у справах дітей виконавчого комітету Нововолинської міської ради за телефоном (03344) 3-30-02.




коментарів: 7
  1. Манюсічька
    Дай Боже щоб знайшлася родина , яка буде любити її і оберігати

  2. Шкода дитини,але усиновити її то означає зв’язатися з її батьками…потім будуть кров пити відрами

  3. хто знає як їй можна допомогти, хто зараз нею опікується? можу забезпечити її необхідним на перший час щоб хоч трошки їй допомогти. дзвоню за цим номером – цілий день не беруть трубку.

  4. Манюсінька така…. неможливодивиться на це немовля;У мене є доця теж 1.6 місяців і синочка маю майже 5.Так хочеться щоб у неї була своя родина яка забезпечить їй світле майбутнє…Так хотілося щоб її і всіх дітей сиріт забрати

  5. Шкода , що ніяка, службова одиниця , і мама,не покарана за те в яких умовах та дитина жила, і в якому стані в сім місяців потрапила до лікарні, від “чудо” мамочкі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця