<

Шокуючий випадок у Нововолинську: в дитсадку дитина вкололася використаним шприцом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:28 | 24.05.2017 / Нововолинськ / /
Перегляди
4
/ коментарів 10

В одному з дошкільних закладів Нововолинська хлопчик проколов ногу використаним шприцом.

Про це повідомив на сесії Нововолинської міськради депутат Віктор Ромашевський, який звернувся з депутатським запитом і проханням створити тимчасову комісію з метою вивчення цієї проблеми, а також:

  • встановити в садочку “тривожну кнопку” або інші засоби оперативного зв’язку адміністрації садка і поліції;
  • встановити на території садка додаткового освітлення та камер відеонагляду;
  • організувати посилене патрулювання працівниками поліції;
  • обмежити перебування сторонніх осіб на території садочка у неробочий час.

“У дитсадку дитина вкололася шприцом. Від імені колективу дошкільного навчального закладу є звернення із проханням вжити заходів з метою запобігання таких випадків у майбутньому”, – відзначив Віктор Ромашевський.

Він розповів, що це проблема не одного садочка у Нововолинську. На території дошкільних закладів дуже часто збираються люди в неробочий час, засмічуються території, б’ють пляшки тощо. Діти приходять зранку і незважаючи на те, що працівники навчальних закладів прибирають сміття, ризики не зменшуються.

“Однозначно, це проблема… Але в нас є постійно діючі депутатські комісії. Якщо по кожному питанню ми будемо створювати ще якісь комісії, то для чого ми створювали постійно діючі?

Дійсно треба розібратись. Я би на місці завідувачки на годину змістив би робочий час прибиральниці або двірника, щоби вони прийшли раніше дітей і все це зібрали. Бо не вірю, що наші правоохоронці при тій ситуації, що не можуть набрати штат, наведуть порядок. Є ще охоронці, але той охоронець отримує зарплату як пенсію, і закривається, щоб його ніхто не чіпав й сидить у приміщенні”, – відзначив міський голова.

Однак прибиральниці, каже Віктор Ромашевський, просто-напросто не встигають вичищати територію від шприців, а тепер у високій траві їх все важче знайти.

Є ще також проблема собачників, які абсолютно ніяк не реагують на зауваження сторожів. Так само молодь – коли охоронець просить їх покинути подвір’я садка, вони питають, який закон забороняє перебувати на цій території.

Як стало відомо інтернет-виданню “БУГ”, інформацію про знаходження інфекції в шприці не підтвердили.

Місцеві жителі розповідають: під дитячим садком, де трапився інцидент, регулярно збираються наркомани, а за розкиданими шприцами іноді не видно навіть трави.




коментарів: 10
  1. Вже давно пора покінчити, з цими баригами, та кришувателями. Прошу правоохоронні органи звернути увагу на чорнозаду меншину, яка прживає у нашому місті, та ряд наркоточок які припиняють свою діяльність лише на певний проміжок часу, коли небайдужі громадяни звертаються у правоохороні органи. А ті в свою чергу роблять вигляд, що щось роблять. Та наш гумнний суд, і прокуратуру.Треба гуртом заставити їх працювати.

    • ДДУ № 1, “Вишенька”, по вул. Маяковського, 14. Прославились іще й тим, що адміністрація та батьківський комітет, без спротиву, дозволили міській раді продати садочківську землю – близько 2-3 сотих, під приватний магазин, що нині торгує горілкою, вином і пивом. У порушення “Закону України про дошкільну освіту” та Конституції України – продали землю не за призначенням. Наркомани придбавши оковиту, практично, на території дитсадка, ідуть пити й колотися під грибочки і гойдалки де граються діти. Така правда.

  2. Пропоную відстрілювати цю нечисть . Навіщо соціумі люди зомбі за дозу які вбивають , грабують .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок