<

Шлях до одужання – 3-річний Роман Гальчик із Нововолинська долає рак

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:53 | 21.03.2018 / Нововолинськ / /
Перегляди
2
/ коментарі 2

Дві операції, променева терапія, хімія, дороговартісні аналізи – це все переніс 3-річний Роман Гальчик в боротьбі зі злоякісною пухлиною головного мозку. Лікування дає результати – мама хлопчика ділиться досягненнями на шляху до одужання.

На лікування вони відправилися до турецької клініки. Позаду вже 25 сеансів радіотерапії та 6 блоків хімії.

“Дуже було не легко, впали в аналізах, кололи стимуляцію, вливали кров, робили ЕКГ, консультації неврологів, онкологів”, – писала Світлана Гальчик 16-го березня у спільноті фейсбук “Гальчик Рома – боротьба за життя”.

Сьогодні, 21-го березня, мама хлопчика повідомила, що буде останній сеанс радіотерапії, останні консультації, уколи і будуть повертатися до України.

“Ви не уявляєте які емоції мене переповняють, я щаслива, що цей тяжкий крок ми закінчили, щаслива, що Ромчик його витримав, він справжній молодець!  А ще нам великого оптимізму і стимулу додали слова лікаря, яка впевнено сказала, що після цього сеансу пухлина має пропасти повністю! Уявіть собі! Але зразу наголосила, щоб ми не “розкатували губу”, і не розслаблялися, тому що це ще не кінець. Навіть якщо після контрольного МРТ, яке буде через місяць, нічого не виявлять, все-одно на нас чекає ще декілька блоків хіміотерапії”, – ділиться Світлана результатами лікування. 

Сподіваємося, що Ромчик, за підтримки багатьох небайдужих людей, врешті-решт подолає пухлину та буде мати щасливе дитинство. Світлана вдячна усім. хто долучився до біди, яка трапилася у їхній сім’ї:

“Дякуємо всім вам, ви допомогли завершити цей важливий етап в нашому лікуванні, важливий етап в житті нашого сина! Ще раз переконуюсь, що разом ми сила!”

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця