<

Школа виживання: на українському телеканалі модель ХL з Нововолинська Ірина Демчук розповіла, як її цькували однолітки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 17.06.2020 / Нововолинськ / , /
Перегляди
40
/ коментарі 3

Пишнотіла модель з Нововолинська Ірина Демчук для телепроєкту «Правда Життя на НТН» розповіла, що в школі однокласники дражнили її через зайву вагу.

“Не модна зачіска, не такий одяг, погані оцінки. Травити дитину однолітки можуть за будь-що”, – темою сюжету програми стала “Школа виживання” та булінг.

Ірина Демчук зараз відома модель плюс сайз. Вона працює на показах українських дизайнерів та знімається у кліпах українських зірок. Була учасницею проєкту «Модель ХL». Та колись у школі дівчину висміювали.

“Могли порвати мої підручники або особисті речі, забрати мої ручки. Багато з цих однокласників гарно поводили себе зі мною наодинці. Ба більше – дружили, були ласкаві і привітні, але просили про це нікому не розповідати”, – пригадує Ірина.

Частинкою відео з передачі Ірина Демчук поділилася у своєму інстаграмі. https://www.instagram.com/tv/CBfVB05FjWQ/?igshid=15zq5u5gp058e&fbclid=IwAR2OBeKlx9lbEit_6wINz4i-bPiz2dpkGiWRLuzBZeqK6mvrwgeHTADAFPY

Дівчина вважає, що для того, аби запобігти шкільному цькуванню, батьки повинні постійно спілкуватися з дітьми.

“Потрібно в дітей запитувати, як їхні справи. Щоб вони ділилися усім, що відбувається в школі. Дізнаватися, чи ваша дитина не ображає інших”, – говорить Ірина.

Психолог розповідає, що причина бажання знущатися одна єдина – дитина бачить це в сім’ї. Ці емоції викликають почуття гніву, страху, відчаю. Діти приходять в школу та виражають їх, знущаючись з однолітків.

“Мовчазні та стримані діти зазвичай стають жертвами булінгу. Вони чутливі, замкнуті, сором’язливі, не впевнені в собі. Батькам потрібно задуматися, як підняти самооцінку дитині”, – кажуть експерти.

Більше року діє закон проти булінгу ним призначені штрафи та покарання – від 500 до 3400 гривень або громадські роботи. Штрафи стягуються як з батьків, так і з учителів. Проте все-одно кожен третій підліток піддається постійному цькуванню.

Повний випуск програми, опублікований на ютуб-каналі “Свідок НТН”:

Читайте також:




коментарів: 3
  1. Здається китайська мудрість каже: тримайся подалі від людей, які на людях змінюють до тебе ставлення.

  2. Основна причина булінгу – це те, що конкретна дитина, чимось вирізняється, з поміж інших дітей. І за це їй дістається. Білих ворон ніде не люблять. А в школі – тим більше, бо діти – це ще ті психологи і не упустять можливості підняти свою самооцінку, ціною приниження іншого/іншої.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця