<

Школа селища Жовтневого отримала нові меблі та підлогу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:27 | 11.05.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
2
/ коментарі 2

У загальноосвітній школі №8, що у селищі Жовтневому, з’явились обнови. Міська влада з керівництвом ТзОВ «Кроноспан-УА» забезпечила навчальний заклад матеріалами, з яких виготовили меблі, оновили підлогу та стіни.

Подивитись, як осучаснили  навчальний заклад,сьогодні  до селищної школи завітали міський голова Віктор Сапожніков та директор  підприємстваНаталія Покінська. Директор школи  Владислав Будкевич радо зустрів гостей та провів екскурсію  оновленими класами та кабінетами.Зокрема, у навчальному закладі з’явились нові парти, столи та шафи. Використовуючи тирсоплиту, яку надало підприємство «Кроноспан», обшили стіни спортзалу, замінили підлогу  вкласах,  у  двох  з них – на ламіновану, – пише сайт міста.

Віктор Сапожніков розповідає, що коли в черговий раз  Владислав Будкевич звернувся за допомогою, було вирішено подивитись, що  зроблено за 5 років у школі, і подякувати Наталії Покінській за сприяння у цьому.

Як зазначила керівник ТзОВ «Кроноспан-УА», інвестувати у розвиток майбутнього покоління, фінансувати облаштування дитячих майданчиків у місті, влаштовувати святкові дійства для малечі  –    досить важливе завдання.

Завдяки небайдужості міської влади та підприємству «Кроноспан -УА» майже 400 дітей восьмої школи мають змогу сидіти за новими партами, займатись спортом в оновленому спортзалі, ходити якісною підлогою. І хоча у навчальному закладі ще  чимало роботи, з такими меценатами, на думку дирекції, майбутнє школи перспективне і багатообіцяюче.




коментарів: 2

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа