<

«Шкода, що держава не забезпечує онкохворих потрібним»: Тетяна Куценко з Нововолинська продовжує боротися з раком дороговартісним лікуванням

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 16.04.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
77
/ Коментарі відсутні

Онкохвора мешканка Нововолинська Тетяна Куценко вкотре звертається до небайдужих людей із проханням допомогти їй подолати важку хворобу. 

“Я люблю моє життя і воно для мене цінне,бо маю двох доньок і я хочу дуже жити! Але лікування від раку – це дуже дорого, особливо на останній стадії. Багато людей йде з життя не через саму хворобу, а через те, що не має змоги отримати довготривале, кваліфіковане, якісне і відповідно дороговартісне лікування, особливо коли немає вибору на останній стадії і залишається один чи два варіанти, так як було у мене з таргетом “Ібранс”, – пише на своїй сторінці у фейсбуці Тетяна, яка бореться з раком молочної жалози.

Жінці шкода, що держава не забезпечує онкохворих тим, чим потрібно, що підходить саме певному типу раку, пухлини, бо вони є різні.

Безкоштовні протоколи лікування – з жахливою токсичною дією, які на ранніх стадіях дієві ,бо людина ще сильна, але вони мають дуже страшні побічні дії і є малоефективними. Вони більше приносять шкоди ніж користі пацієнту.

“Я маю великий досвід лікування онкології, з 2013 року вже і чітко розумію, що в кожного своя доля, і ніхто не винний, що так трапилося саме у моєму житті. Це просте ще одне звернення про допомогу, наповнене надією, що знайдуться люди, які можуть допомогти”.

У місяць в середньому йде 35 000 грн, плюс обстеження кожних три місяці.

Приватбанк 5168 7574 0887 1814 Куценко Тетяна Валеріївна




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа