<

Щороку плануємо будувати біля шкіл по спортивному об’єкту, – Ігор Гузь оглянув територію Нововолинського ліцею №8

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:17 | 18.01.2022 / Нововолинськ / , /
Перегляди
786
/ Коментарі відсутні

Станом на 18-те січня на території Нововолинського ліцею №8 триває будівництво спортивного комплексу.

Народний депутат Ігор Гузь спільно з міським головою Борисом Карпусом побував на подвір’ї ліцею №8, де у 2022-му році планують створити новий спортивний комплекс.

Фінансування для цього об’єкта надійшло завдяки співпраці двох нардепів: Ігоря Гузя та Андрія Геруса. На об’єкт виділено 6,5 мільйонів гривень держкоштів.

“Це спільна робота з Андрієм Герусом. Після перемовин він підтримав ідею спорудження спортивного об’єкта біля ліцею”, – каже Ігор Гузь.

Нардеп спільно з міською радою планують щороку біля кожної зі шкіл будувати оновлений спортивний комплекс, де б могли зайнятися спортом не тільки школярі, але й мешканці того чи іншого району Нововолинська.

“Ми з Борисом Карпусом в попередні роки багато зробили у місті за кошти державного бюджету для дитячої та спортивної інфраструки. Я сподіваюся, що заплановане буде втілено у цьому році”, – зазначив нардеп.

Згідно проєкту планують облаштувати штучне поле для гри у футбол, тенісні столи, воркаут, вуличні тренажери, а також озеленити територію для зони відпочинку.

“Це буде повновартісний класний спортивний комплекс, який буде працювати для учнів, мешканців Шахтарського мікрорайону та усіх охочих”, – розповів Ігор Гузь.

Нагадаємо, 18-го грудня нардеп Андрій Герус оглянув початок робіт з будівництва спортивного комплексу. Роботи виконує генпідрядник, який переміг у тендері – ПП «Спортелітбуд».

За потреби міська рада також долучатимиться коштами, щоб провести благоустрій території навколо та встановити освітлення.

“Ми також внесли корективи, запропонувавши воркаут та інші об’єкти, що потрібні жителям міста”, – сказав Борис Карпус.

Роботи будуть поновлені, як тільки цьому сприятимуть погодні умови. Завершення будівництва планується навесні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер