<

Що можуть побачити туристи в Прибужжі: екопарк «Аміла» – екскурсійні поїздки природою Турійського краю

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:36 | 12.10.2022 / Володимир, Нововолинськ / , , /
Перегляди
2975
/ Коментарі відсутні

Аби глибше пізнати красу Волині, безумовно потрібно відвідати чарівну природу Турійщини, що поблизу Володимирського району. Саме таку можливість туристам різних куточків України надає екопарк «Аміла», що пропонує широкий спектр послуг та вибір згідно з вподобаннями відвідувачів.

Завдяки туристичному маршруту, який пропонує екопарк, можна поринути в казкову атмосферу лісів та озер Турійщини. Здійснити піші, кінні, велопрогулянки лісовими стежками.

Особливістю «Аміли» є унікальна ферма благородного оленя. Журналісти БУГу спільно з Агенцією регіонального розвитку “Прибужжя”, Туристично-інформаційним центром Володимира відвідали екопарк, аби розповісти читачам про родзинку нашого краю.

Екопарк «Аміла» охоплює чимало цікавих маршрутів, серед яких є й ті, що уособлюють історію. Пам’ятки архітектурного мистецтва: Свято-Михайлівський храм у селі Радовичі, «Пилипове подвір’я» та Музей історії села. Дані споруди зберігають у собі усі національні надбання.

Серед чарівної природи турійського краю можна помилуватись красою лілій на Літинському ставку та відвідати пам’ятку садово-паркового мистецтва – Літинський парк. Щодо річок та озер, маршрут охоплює також озеро Бережисте й річку Турію.

Найпопулярнішим місцем серед туристів, звичайно, є Ферма благородного оленя, де відвідувачі мають змогу спостерігати за різними видами рогатих тварин, а також погодувати диких кабанів та рисей. Неподалік локації розташований музей ретроавтомобілів та реплікаторів.

Раніше, Агенція регіонального розвитку “Прибужжя”, Туристично-інформаційний центр Володимира та представники органів місцевого самоврядування розпочали роботу зі створення туристичних маршрутів регіоном. Їх можна переглянути на сторінці інтернет-видання БУГ за тегом туристичний маршрут.

Отож, для незабутніх вражень та неймовірних фото радимо обов’язково завітати в екопарк. Детальнішу інформацію про екскурсійну програму можна знайти за посиланням.

Нагадаємо, журналісти інтернет-видання «БУГ» побували у будинку Липинських та щиро рекомендують усім відвідати меморіальний музей, відчути атмосферу років життя родини Липинських. Унікальні місця Волинської області охоплюють й урочище «Вовчак», що є пам’яткою про збройну боротьбу Української повстанської армії.

Володимирський район також має місця з тисячолітньою історією. До прикладу – оборонні споруди часів Другої світової війни біля прикордонного Устилуга. Досить цікаво спостерігати за досягненнями наших сучасників — гойдалка у селі Поромів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок