<

Шестеро дітей Нововолинської громади оздоровлюються в «Артеку»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:12 | 21.10.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
567
/ Коментарі відсутні

З 19-го жовтня по 8-ме листопада шестеро дітей пільгових категорій з Нововолинської громади поїхали на відпочинок та оздоровлення у міжнародний дитячий центр «Артек».

Заклад знаходиться у Києві в історичній місцевості Пуща-Водиця, щорічно тут оздоровлюється понад 13 тисяч дітей шкільного віку з усієї України, повідомляють на сайті міської ради Нововолинська.

Як зазначають, у дитячому центрі значну увагу приділяють програмі національно-патріотичного спрямування, туризму та охороні довкілля, спорту і популяризації здорового способу життя.

“Для дітей, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, діє державна програма з оздоровлення. Щоб безкоштовно відвідати дитячі оздоровчі табори, упродовж року до центру соціального захисту населення батьки, рідні та опікуни пільгових категорій школярів подають заяви”, – йдеться в повідомленні.

Діти-сироти, діти позбавлені батьківського піклування, з багатодітних сімей та з інвалідністю з Нововолинської територіальної громади у 2021-му році відпочивали у дитячому таборі відпочинку, оздоровлення та патріотичного виховання дітей та молоді в Карпатах “Соколята”, ПДЗОВ “Прикордонник” на Волині, у санаторіях по путівках ДП “УДЦ “Молода гвардія”, у християнських таборах.

Нагадаємо, діти з Нововолинської громади відпочиватимуть в оздоровчому таборі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця