<

Ще двоє захворілих: у Нововолинську зареєстрували 92 випадки COVID-19

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:06 | 17.06.2020 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Станом на 10:00 17-го червня у Нововолинську зареєстровано 92 випадки захворювань на COVID-19, які підтверджені лабораторно. 72 людини одужали. 6 випадків летальні.

За останню добу в Нововолинську методом ПЛР підтверджено два нові випадки коронавірусної хвороби. Один пацієнт одужав, – йдеться на сайті міста.

Наразі у Нововолинській ЦМЛ стаціонарно лікуються 11 громадян, хворих на коронавірус: 2 жителі міста і 9 іногородніх  (м. Володимир-Волинський- 3,  Володимир-Волинський р-н – 3, Іваничівський р-н – 3). Зокрема, в інфекційному відділенні перебуває 2 жителі міста та 8  іногородніх пацієнтів та у реанімаційному – 1 хвора з Іваничівського району.

Один нововолинець, який має коронавірусну хворобу, лікується в обласній лікарні, а ще 11 отримують лікування амбулаторно.

Минулої доби в інфекційне відділення з підозрою на коронавірус  поступив 1 хворий житель міста. Всього з підозрою лікується 7 хворих: 6- жителі міста, 1- іногородній (Локачинський р-н). 5 нововолинців перебувають у інфекційному відділенні та 2 хворих – у реанімації, з них – 1 житель міста та 1 іногороднй (Локачинський р-н).

За увесь період пандемії зроблено 210 швидких тестів і взято 876 заборів матеріалу на виявлення вірусу COVID-19 методом ПЛР, в тому числі за останню добу – 7. Також у Нововолинській центральній міській лікарні методом ІФА М зроблено усього 156 аналізів та методом ІФА G – 49 аналізів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця