<

Шарпанина у Нововолинську: жителі 15-го мікрорайону і розлючені через акції протесту водії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:20 | 27.02.2016 / Нововолинськ / /
Перегляди
6
/ коментарів 16

26-го лютого під час акцій протесту у Нововолинську виник конфлікт між водіями та жителями 15-го мікрорайону.

Під час акцій протесту працівників нововолинських профтехучилищ та шахтарів, які блокували дороги, не обійшлося без конфліктних ситуацій. Водії, які не мали змоги прорватися через колону учасників акції, рушили по об’їзній.

Найближче місце, де можна було безперешкодно минути проблемну ділянку шляху – будинок №24 на 15 мікрорайоні. Транспорт почав масово рухатися прямо через двори, минаючи арку. У дворі саме в цей час перебували діти. Стурбовані батьки почали забирати дітвору з вулиці. Територія перед будинками була повністю забита машинами. Фури, які їхали з двох протилежних сторін, стикнулися в арці. Люди цілу годину пробували вигнати вантажівку з двору.

Жителі будинку, серед яких були і шахтарі “Бужанської”, вийшли і перегородили дорогу транспорту – перекрили своєю машиною арку. Водії  сигналили під під’їздами, а молоді мами жалілися: як вкласти спати дітей? Приїхала поліція. Правоохоронці, з огляду на те, що в арці шлак сиплеться і асфальт у дворі такий, що можна тільки пішки ходити, стали скеровувати водіїв на об’їзну грунтову дорогу. Після того, як поліцейські покинули двір, знову стали їхати автомобілі, вантажний транспорт, а також маршрутки “Нововолинськ-Ковель”, “Нововолинськ-Шацьк”. Це тривало приблизно до 17:00.

Деякі водії не хотіли зупинятися – просто наїжджали на людей. Почалася штовханина, одного з жителів будинку агресивний шофер звалив прямо в болото. Журналісти інтернет-видання “БУГ” зафіксували інцидент на камеру.

_MG_4729
_MG_4737




коментарів: 16
    • Красавчик заплатить штраф за наїзд і тоді прозріє…і буде думати кудою їхати наступний раз.На файках довго не понтують

      • А кудою цікаво поїхав би ти? Ти ж не знаєш ситуації, а можливо він спішив сильно кудись? Може щось сталось в нього, м? Різні ситуації в людей можуть бути!!
        Теж мені, розумний!
        Їхав би ти за кермом і тобі б якісь лигарі під колеса кидались, те саме б зробив думаю!
        Так що “красавчик на трафіку”!!!

  1. Немає клоунам чим зайнятись,іди трасу перекривай а не ти в дворах від безробіття хєреньою маєшся)))самі цей конфлікт і створили)”туніятці”

  2. Водії які їхали по своїх справах не винні в тому, що не виплачують зарплати чи стипендії! Це не від них залежить, отже не було чого дорогу перекривати.
    А жителі будинку самі винні в тому що їх в болото кидають!!!
    Немає чого під колеса лізти, це їм нічим не допомогло! Як їхали машини так і продовжилось!

  3. Я звичайно розумію і шахтарів, і працівників училища, але питання в тому, що вони добилися тим , що перекривали дорогу? Незручності завдали тільки для водіїв і жителів будинку №24 на 15 мікрорайоні. Але ніяк не нашій владі. І я розумію тих водіїв, які поїхали в об”їзд.Вони також після роботи їхали до своїх сімей. і ще той мужчина, якого кинули в болото, дуже часто їздить на Польшу. То ж яка може бути зарплата в того хто не ходить на роботУ?

  4. Та ну, неправий чоловік, якого кинули в болото на 1000%, він сам під колеса лізе, ніхто ні в кого не питав, чи спішать, куди і чого спішать. Різні ситуації бувають, а тут ще й клоун якийсь під машину пригає. Бред

  5. На фото тільки не видно як гружоні тіри їхали,і що у будинку над аркою тріщина. Як будинок завалиться, всім пофіг буде. Не розуміючи всієї ситуацї можна різні коменти роздавати.

  6. Як у вас неполадки з будинком, то напевне це питання мають вирішувати відповідні установи, а те що воно постояли 1-год і не дали виїхати 3-м машинам, то це ситуацію навряд чи вирішило!!!!!!

  7. А ось адміністративне покарання як мінім можуть понести двое, за пошкодження чужого майна і вторгнення в чужу власність. І відео тому підтвердження, яке списане на відео реєстратор і телефон!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця