<

Шахтарі вимагають розслідування: з копальні №9 «Нововолинська» невідомі тоннами вивозять вугілля

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:39 | 2.11.2021 / Нововолинськ / /
Перегляди
5335
/ коментарів 9

Профспілка шахти №9 «Нововолинська» звернулася до нардепа Ігоря Гузя з проханням перевірити законність вивезення породи. Шахтарі вважають, що може існувати схема вивезення вугілля з копальні, коли вантажівки виїжджають з шахти без зважування та правдивих дозвільних документів.

У зверненні йдеться, що шахтарі змушені звернутися через ситуацію, яка склалася на шахті №9 «Нововолинська». Так невідомі люди заїжджають на копальню, беруть вугілля та вивозять.

Нагадаємо, вже не вперше поліція зупиняє вантажівки з породою з шахти №9. 28-го жовтня знову зупинили автомобіль на трасі між Нововолинськом та Іваничами.

У зверненні зазначають, що 27-го жовтня на території прохідної без охорони та посадових осіб підприємства відбулося завантаження автомобіля вугіллям під керівництвом Троцковця П., який не є працівником шахти.

Вантажівки з породою виїжджають з шахти без контрольного зважування, а товарні накладні виписуються невідомим громадянином, вказано у звернені профспілки.

За словами шахтарів, ця схема існує давно і ніхто не розбирається.

Тож профспілка звернулася до нардепа Ігоря Гузя з проханням перевірити законність даних дій посадовими особами ДП «Шахта №9 »НВ».

Читайте також:

Вантажівку з породою із зайвими 18 тоннами зупинили в Нововолинську.

Факт відвантаження породного відвалу виявили і у серпні.




коментарів: 9
  1. Хай біляк розкаже як він вивозив вугілля і по якій схемі.і в його профспілці сидять люди які не працюють на шахті.

  2. А те що шахта працює без третьої зміни це законо? Ніби то економія ел.енергії.

  3. Це той Біляк, що крав вугілля разом з екс директором Танчевим котрого зловили на хабарі? Думали що їх покриє Юзифович

  4. То ж ви , говнюки на чолi з ратицею бiляком хотiли господарювати ! Щось не так ?

  5. Дп волиньвугілля давить жаба що шахта 9 працює а бужанку засрав Ключковський )))Прочитайте зверху чия профспілка написала лист …. депешна)))

  6. При екс директорі Танчева шахта працювала. А зараз банда розікрала все. А недопрофспілка нпгушників прикриває злодіїв.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер