<

Шахтарі Волині готові до перекриття доріг

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 29.04.2017 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Шахтарі з Волинської області доведені до відчаю та готуються до перекриття доріг.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомляє голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець, – пише Страйк.

«Шахтарі Волині готові перекрити автотрасу. Гірники шахти №1 «Нововолинська», аби добитися виплати заборгованої зарплати, готуються до акцій протесту.

Як повідомив телефоном голова первинного осередку копальні Анатолій Мухомеджанов, шахтарі не отримують зарплати із середини лютого.

«Обурює те, що №1 «Новововолинська», згідно з наказом Міненерговугілля, переведена у реструктуризацію і на всі передбачені у зв’язку з цим роботи передбачено 100-відсоткове фінансування із держбюджету, – справедливо обурюється профспілковий лідер. – Але кошти на рахунки підприємства не надходять і зарплата гірникам не виплачується. Нікого не цікавить, як людям жити, годувати і вчити дітей, оплачувати комунальні послуги та інше. Тому ми не будемо далі терпіти такого ставлення до себе. Сьогодні на засіданні профкому НПГУ вирішено, якщо 3-4 травня працівникам підприємства не повернуть заборгованого, 5 травня перекрити автошлях на межі між Волинською й Львівською областями біля мосту через річку Західний Буг. Частина гірників також готова їхати до Києва пікетувати Міністерство енергетики та вугільної промисловості», – написав Волинець.




коментарів: 4

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер