<

Шахтарі припиняють протести – заборговані гроші уже на особистих рахунках

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:52 | 22.05.2015 / Нововолинськ / /
Перегляди
0
/ коментарі 2

Працівники шахти №10 “Нововолинська”, які у знак протесту, 22-го травня , перекрили трасу «Ковель-Львів» у селі Литовеж перед мостом через річку Західний Буг вирішили не продовжувати акцію адже обіцяні кошти надійшли на особисті рахунки працівників. 

Акцію протесту гірники  припинили о 17:00, проте тоді ще кошти не надійшли. Та все ж о 19:00 зарплатня почала надходили працівникам на банківські картки. Гірники отримали усю заборговану суму за неповні чотири місяці, – повідомив журналістам “БУГу” голова незалежної профспілки гірників шахти №10 “Нововолинська” Василь Прадід.

Шахтарський протест змусив бюрократичну систему пришвидшити темпи роботи усіх необхідних структур. На жаль, виплата заборгованості не вирішує усіх проблем вугільної галузі Волині. Та все ж соціальна напруга серед працівників значно зменшилась.

Нагадаємо, що кошти за неповні чотири місяці мали надійти ще 1-го травня, так як цього не трапилось 7-го травня гірники вийшли на акції протесту. Проте, уже 8-го травня шахтарям дали нові обіцянки – зарплата буде до 20-го травня. В чергове цього не трапилось і колективним рішенням трудовим колективом шахти №10 “Нововолинська” від 21-го травня було вирішено відновити акції протесту 22-го травня, адже заборговані кошти по заробітній платні за неповних чотири місяці на особисті рахунки гірників так і не поступили.

Читайте попередню публікацію: “Шахтарі перекриватимуть дорогу допоки не отримають заборгованої зарплати на особисті рахунки”




коментарів: 2
  1. Спрацювали як треба всі – і Солоп, і Дук, і нардеп.
    Нардеп особливо.
    Він був в Києві, а його представники ЄДИНІ приїхали і на автостанцію, і на перекриту дорогу.
    Ніби і нічого такого але про щось таки каже.
    Наступного разу привозьте нам на перекриття чай з канапками))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок