<

Шахтарі поновили мітинг біля міської ради Нововолинська (ОНОВЛЕНО)

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:48 | 26.03.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

26 березня шахтарська громада прийшла під стіни міської ради Нововолинська дізнатись висновки поїздки до Володимира Гунчика.

Відповідно до результатів зустрічі шахтарі вирішуватимуть подальші дії. До гірників вийшов мер міста, профспілкові лідери та інші учасники делегації, які побували у голови Волинської ОДА. На разі відомо, що перекриття доріг та митниці не планується.

Як зазначив мер міста Віктор Сапожніков кошти на погашення заборгованості по заробітній платі шахтарям за грудень повинні надійти у казначенйство до завтрашнього дня, а із понеділка – почнеться перерахування за січень.

Перед шахтарською громадою виступив працівник шахти “Бужанська” пан Роман. Він заявив, що якщо кошти за грудень і за січень не надійдуть до 31 березня шахтарі поновлять перекриття доріг і Ягодинської митниці.

Голова теркому Юрій Калістратов повідомив, що уже до 17:00 26 березня повинні надійти кошти у казначейство по заборгованості за грудень місяць.

Очільник незалежної профспілки шахтарів Нововолинська Сергій Демченко підводячи підсумки зазначає: “Особа Гунчика є ключовою у вирішенні шахтарських проблем сьогодні. Саме губернатор являється найшвидшим доступом до верхівки влади. Без його участі нам би не вдалось вирішити проблему так швидко. Володимир Петрович взяв ситуацію під свій контроль. Якщо ж до середи обіцяні кошти не надійдуть, то губернатор абсолютно зрозуміє обурення шахтарів та можливі протести. Серед працівників дуже багато радикально налаштованих, тому важливо зараз заспокоїти їх. Перекривати дороги та митницю, по проханню Володимира Гунчика, поки що не будемо”.

На разі, шахтарський мітинг відновиться о 13:00, адже о  15:00 голова теркому Юрій Калістратов має повідомити громаді чи з’явились гроші у казначействі, – розповідає голова НПГУ шахти №9 Василь Гура.

IMG_0255_tn
IMG_0259_tn
IMG_0262_tn
IMG_0264_tn




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер