<

Шахтарі Кривбасу висловили солідарну підтримку нововолинським шахтарям

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:13 | 13.10.2015 / Нововолинськ /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Шахтарі Кривбасу висловили солідарну підтримку своїм побратимам – шахтарям Нововолинська.

Про це пишуть на сайті Конфедерації профспілок України.

lyst_55270

Ми, шахтарі та гірники Кривбасу, висловлюємо свою солідарну підтримку своїм побратимам – шахтарям Нововолинська! Браття ми солідарні з Вами і нас дуже турбує, що Ви голодуєте!

Ми розуміємо, що це крайня міра і що шахтаря, мужню та стійку до складнощів людину може довести до цього тільки щось надзвичайне. Ми вважаємо, що грубо порушено головне право людини – це право на працю та її гідну оплату.

І головними винуватцями – порушниками цього права виступають представники держави. Ті чиновники, які мають бути гарантами дотримання прав громадян, що написані в Конституції України.

Ми заявляємо свій рішучій протест і вважаємо, що тільки представники влади винні в такому стані вугільної галузі. Вони показують приклад для приватного бізнесу, що таке відношення до робочого це норма для держави Україна. Йде стрімке скорочення робочих місць, розвиток шахт, як вугільних так і залізорудних зупинено. Економічна криза розгортається.

Але міністри та інші представники влади заявляють що це тимчасові труднощі, займаються дешевим популізмом. Економічні реформи фактично відсутні. Україна стала ще менш привабливою для інвесторів та ще більше впав рівень життя громадян. Шахтарі та гірники не можуть на свою заробітну плату прокормити родину.

Ми готові в Кривому Розі вийти на акцію протесту проти свавілля представників корупційного чиновництва та знахабнілого бізнесу. За гідну працю для українців та таку ж гідну заробітну плату.

ГУРТУЄМОСЯ БРАТТЯ, ДО БОРОТЬБИ!!!

З повагою, в.о.голови МО НПГУ м. Кривого Рогу

Бондар О.В.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок