<

Шахта «Бужанська» завдала державі збитків на 430 мільйонів: три роки видобувала вугілля незаконно

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:53 | 10.12.2021 / Нововолинськ / , /
Перегляди
3212
/ коментарів 15

Шахта «Бужанська» ДП «Волиньвугілля» завдала державі збитків на понад 430 млн грн, протягом трьох років видобуваючи кам’яне вугілля із простроченим дозволом на користування надрами.

Наразі у Волиньвугілля є місяць, щоб добровільно відшкодувати завдані державі збитки, інакше буде застосовано процедуру примусового стягнення, повідомляють в пресслужбі Державної екологічної інспекції.

«Встановлено, що термін дії дозволу на користування надрами, виданий для шахти, завершився ще 2018 року. Тож підприємство протягом 3 років здійснювало незаконний видобуток копалин, не сплачуючи обов’язкових платежів за користування надрами до державного бюджету», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що інспектори зафіксували порушення під час планової перевірки підприємства.

Нагадаємо, раніше БУГ писав, що нововолинські шахти добувають вугілля без дозволів: суд вирішив зупинити роботу спецтехніки.

Як повідомляє Укрінформ, вуглевидобувні підприємства України всіх форм власності у листопаді 2021 року видобули 2,49 млн тонн вугілля, що на 7% більше запланованого. Зокрема, Волиньвугілля у листопаді видобуло 2 110 тонн вугілля, виконавши планове завдання на 25%.




коментарів: 15
  1. А які збитки державі завдають пенсіонери… Не працюють, користі для держави не приносять і, як назло, всіма силами чіпляються за життя і не хочуть помирати, а вперто хочуть, щоб їм платили пенсію, а саме страшне–хочуть продовжувати жити далі. Ситуация.

    • Скажи мені, ДБ: чи є хоч одна тема в яку ти разом з 06 не вліз своїм рилом з дб коментарями?

      • Може вас два, а може це один і той же – два кіріла, два де білла. Все таки зійшлись до купочки.

        • О, алік об’явився.
          Тебе надовго випустили? молох сам в палаті залишився?

  2. Ну просто біда. Що не напишу–бідному “аліку” прямо в десятку в лоб попадаю. Не нервуй так сильно. Не розумієш гумору–тут тобі ніхто не допоможе. Ситуация….

  3. Зе цирк продовжується !!! Змія в змії хвіст відкусила !!! Держава не видала дозвіл і держава штрафує !!!!!!! Кого своє-ж дітище яке не спрорможне прогодувати ? КОНЧЕНІ МРАЗІ !!!

  4. І оце три(!) роки, ніхто не помічав ні вагонів з вугіллям, ні обігу грошей на підприємстві? Оце влада… :-( жах!… (А може волинські чиновники приховували від центру, те що тут діялось? А тепер центр їх викрив… Ось і відреагували…

  5. Чого тільки не понавидумують аби не вертати борг шахтарям… Стрибайте 73% ви здєлалі нас вмєстє)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок